ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Το σπίτι που έμεναν πριν χωρίσουν ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια

Δείτε το απίστευτο σπίτι που έμενε το πρώην ζευγάρι

newsroom must

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και οι δύο τους σήμερα αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, η σχέση τους εξακολουθεί να απασχολεί και για τον λόγο αυτό διαρκώς έρχονται στο φως λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε.

Με αφορμή τα δέκα χρόνια κοινής τους πορείας και την αγάπη που τρέφει ο κόσμος και για τους δύο, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback στην σχέση τους και να θυμηθούμε πώς ήταν το σπίτι που φιλοξένησε τον έρωτά τους.

Κοιτάζοντας τις εικόνες που δημοσιεύσαν στο παρελθόν οι δύο τους, διαπιστώνουμε πως πρόκειται για ένα άκρως φωτεινό σπίτι, καθώς οι μεγάλες τζαμαρίες που υπάρχουν όχι απλώς επιτρέπουν την είσοδο του ήλιου σε όλον τον χώρο, αλλά δημιουργούν και μια υπέροχη αίσθηση στυλ. 

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του "Love it" μπαίνοντας μέσα στο σπίτι των δύο πρώην που βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος είναι το φυσικό ξύλο που έχουν επιλέξει για το πάτωμα. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται ο γωνιακός γκρι καναπές ενώ ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι η εντυπωσιακή μαύρη ταπετσαρία που δεσπόζει στον τοίχο.

Προχωρώντας μπορεί να δει κανείς την μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία που έχουν και ένα δεύτερο σαλονάκι που διαθέτει η οικία και στο οποίο χαλάρωναν βλέποντας τηλεόραση. Φυσικά από το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα πιάνο. Οι πίνακες στους τοίχους και τα διάφορα μικρά διακοσμητικά δίνουν μιαν αίσθηση χλιδής στο σπίτι.

Όσον αφορά στο χρώμα που κυριαρχεί, θα λέγαμε ότι είναι το γκρι. Πέρα από αυτά, απροσπέραστες δεν μπορούμε να αφήσουμε τις διάφορες γωνιές που κυριαρχούν φυτά και λουλούδια. Ούτε και την μεγάλη αυλή που διαθέτει το σπίτι, η οποία πέρα από πολλή πράσινο, διαθέτει και ένα μικρό σαλονάκι.

Στην κουζίνα το κύριο χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό. Δείτε το σχετικό βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση