ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ένας σταρ της country μάς ξεναγεί στο σπίτι του

Ο Darius Rucker ανοίγει την πόρτα του στο Architectural Digest

Στολισμένο με ισορροπία για τα Χριστούγεννα, το σπίτι του υποψήφιου για Grammys Darius Ruckers παρά το μέγεθός του μοιάζει απόλυτα αρμονικό. Αν ρωτήσεις τον ίδιο για αρχιτεκτονική και design, ωστόσο, μάλλον θα σε απογοητεύσει. ''Είναι αστείο, δεν έχω ιδέα. Ο γιος μου και εγώ ήρθαμε εδώ για ένα παιχνίδι γκολφ και μείναμε για όλα τα άλλα. Αγαπώ το σπίτι, αγαπώ την περιοχή που ζούμε, τους γείτονες...'' λέει αναφερόμενους στους τραγουδιστές της country που ζουν γύρω του. 

Με μια ματιά στο σπίτι βλέπουμε γήινους τόνους, με έμφαση στις αποχρώσεις του λευκού, χαμηλό φωτισμό και μεγάλες τζαμαρίες που οδηγούν στη βεράντα. Η πέτρα όμως είναι το κυρίαρχο υλικό στο τζάκι, και στη βεράντα. Όσον αφορά στο εποχιακό στόλισμα, ο τραγουδιστής της country μουσικής παρά τον ενθουσιασμό του για τις γιορτές έχει καταφέρει να διακοσμήσει το σπίτι με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σε βάζει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση χωρίς να υπερβάλλει. Γιρλάντες πάνω από τα παράθυρα και στεφάνια με φώτα, μπάλες στο τραπέζι και ένα μικρό δέντρο ανάμεσα τους, κάλτσες στο τζάκι και, φυσικά, ένα μεγάλο στολισμένο δέντρο μοιάζουν να δένουν απόλυτα ισορροπημένα στον χώρο. 

''To μόνο που θέλω για να νιώθω πως είμαι σπίτι, είναι όταν μπαίνω μέσα να νιώθω πως θέλω να βρίσκομαι εδώ. Αυτό είναι σπίτι'' λέει στο Architectural Digest. To decor brand Balsam Hill προσάρμοσε το σπίτι με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, που να παραπέμπει σε ''Σκανδιναβική αγροικία''. Με αυτό το σκεπτικό λειτούργησαν, και αυτό ήταν που λάτρεψε και ο ίδιος. 

Δείτε την ξενάγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση