ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

El Corte Inglés: Αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA

Βρείτε την συλλογή ειδών σπιτιού και διακόσμησης της γνωστής αλυσίδας των Ισπανικών Πολυκαταστημάτων El Corte Ingles.

Τα πολυκαταστήματα ERA στην Κύπρο καλωσορίζουν το El Corte Inglés με τέσσερα νέα shop-in-shop ειδών σπιτιού και διακόσμησης. Μια ειδικά επιλεγμένη συλλογή προϊόντων με αξεσουάρ διακόσμησης σπιτιού και είδη κουζίνας, με εμπνευσμένα σχέδια και prints για μια πιο όμορφη καθημερινότητα. Το El Corte Inglés διαθέτει 5 συλλογές την σεζόν με επιλεκτική προσέγγιση στα υλικά, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες.

H στρατηγική συμμαχία του συγκροτήματος ERMES Department Stores Plc, του πιο πολυδιάστατου οργανισμού λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και μέλος του Ομίλου CTC, με τα πολυκαταστήματα El Corte Inglés Ισπανίας, ενισχύουν και εμπλουτίζουν το υφιστάμενο προϊοντικό μείγμα ειδών σπιτιού και διακόσμησης των πολυκαταστημάτων ERA με απώτερο σκοπο να αποτελούν τον lifestyle προορισμό αγορών στην Κυπριακή αγορά.

Η El Corte Inglés, με 87 σημεία πώλησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία, είναι μιά απο τις κορυφαίες αλυσίδες Πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη. Τα πολυκαταστήματα El Corte Ingles αποτελούν ορόσημο και σημείο αναφοράς στην Ισπανική αγορά και όχι μόνο.

Από το 2015 η εταιρεία έχει αναπτυχθεί διεθνώς μέσω συνεργασιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, και σήμερα με τα νέα τμήματα εντός των πολυκαταστημάτων ERA έχει παρουσία σε 26 χώρες.

Ανακαλύψτε την συλλογή El Corte Inglés στα πολυκαταστήματα ERA σε όλη την Κύπρο, ERA: Apollon Λεμεσός, Mall of Cyprus Λευκωσία, Zenon Λάρνακα και Korivos Πάφοs, και προσδώστε στο χώρο σας ισπανική φινέτσα και αισθητική!

ERA Mall of Cyprus: Mall of Cyprus, Βεργίνας 3, Λευκωσία 2025
ΕRA Apollon: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III  & Πέτρου Τσίρου 9, Λεμεσός 3021
ERA Zenon:  Λεωφ. Στρατηγού Τιμάγια και Υψιπύλης 7-9, Λάρνακα 6052
ERA Korivos:  Λεωφ. Δημοκρατίας 2, Πάφος 8028 ή Τ.Θ. 60315, Πάφος 8024

DECO: Τελευταία Ενημέρωση