ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Αυτά είναι τα τρία deco trends που δεν πρέπει να εφαρμόσεις στο σπίτι σου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που μπορεί να έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο TikTok, αλλά ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν θα τις επέλεγαν ποτέ για να υιοθετήσουν στο δικό τους σπίτι.

Το TikTok έχει εξελιχθεί σε ένα κέντρο τάσεων, ενσωματώνοντας τρεντς σε θέματα όπως φαγητό, μητρικές συμβουλές, μόδα, ομορφιά, και διακόσμηση. Αυτή τη φορά, σχεδιαστές που έχουν γίνει δημοφιλείς στο TikTok αποκαλύπτουν τα "όχι" της διακόσμησης και τις τάσεις που δεν προτείνουν για υιοθέτηση στον χώρο κάποιου.

Μπορεί να είναι εικόνα κάκτος γκι και κείμενο@micaeladicorrado

Η σχεδιάστρια Nina Takesh, με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνιστά να αποφεύγετε την τοποθέτηση κατσαρόλων και ταψιών σε κοινή θέα, απορρίπτοντας τη δημοφιλή τάση "cottagecore" που επηρεάζει τη διακόσμηση προς το στυλ της βρετανικής υπαίθρου. Σύμφωνα με αυτήν, σε μια κανονική κουζίνα διαμερίσματος, οι κατσαρόλες δημιουργούν αίσθηση αταξίας, αντί να ακολουθούν τη διακοσμητική τάση.

Photo by @withy.windle

Ο ειδικός Ryan Filipski προτείνει να αποφύγουμε τα ψεύτικα φυτά και να επενδύσουμε σε πραγματικά φυτά και δέντρα που θα ταιριάξουν στον χώρο μας. Υποστηρίζει ότι τα ψεύτικα πάντα ξεχωρίζουν και δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω στη διακόσμηση.

Μπορεί να είναι εικόνα πικάπ, μπουφές και εσωτερικοί χώροι@micaeladicorrado

Η σχεδιάστρια Aoife Tobin, από το Style So Simple, επισημαίνει ότι τα "vintage" λευκά έπιπλα μπορεί να αναστατώσουν την οπτική εντύπωση του χώρου, προσελκύοντας την προσοχή στα λάθος σημεία του σπιτιού. Επιπλέον, εκφράζει την άποψη ότι τα μαξιλάρια πρέπει να παραμένουν χαλαρά και χωρίς περίτεχνες λεπτομέρειες, καθώς η δική μας γνώμη έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε τάση, είτε αυτή υποστηρίζεται από το TikTok είτε όχι.

Μπορεί να είναι εικόνα πίνακας και εσωτερικοί χώροι@micaeladicorrado

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
deco  |  news  |  TikTok  |  must know  |  decoration  |  trends  |  διακόσμηση  |  σπίτι

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Αντλούμε έμπνευση από το εκπληκτικό σπίτι του ζευγαριού, αξίας περίπου 60 εκατ. ευρώ
Δέσποινα Άσπρου
 |  DECO