ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Αν αγαπάς την μίνιμαλ διακόσμηση, τότε αυτά τα trends είναι must know

Οι τάσεις που ήρθαν για να μείνουν

newsroom must

Είτε δηλώνετε φαν του μινιμαλισμού, είτε όχι, πρέπει και εσείς να παραδεχτείτε πως η αισθητική αυτή είναι άκρως γοητευτική και σίγουρα, διαχρονική. Αν και η τάση συναντιέται σε πολλούς τομείς, όσον αφορά στην διακόσμηση, τα τελευταία χρόνια απέκτησε τεράστιο έδαφος και σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν τέσσερις νέες τάσεις οι οποίες φαίνεται πως θα μείνουν για πάντα. Δείτε στην συνέχεια ποιες είναι αυτές.

1.Τα αφαιρετικά έργα τέχνης, με ή χωρίς κορνίζα: Τα αφαιρετικά σχέδια, όσο απλά και αν μοιάζουν, δίνουν νέα πνοή σε ένα χώρο και τον κάνουν να δείχνει προσεγμένος και μοντέρνος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Teine Photographie (@teinejulia)

2.Μονοχρωμία: Αν και τα προηγούμενα χρόνια παρατηρούσαμε πολλά και έντονα χρώματα σε ένα χώρο, το τελευταίο διάστημα προωθείτε η μονοχρωμία - και διαπιστώνοντας πως προσφέρει γαλήνη και κάνει ένα χώρο να μοιάζει ιδιαίτερα chic- είμαστε βέβαιοι πως η τάση δεν πρόκειται να φύγει σύντομα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Studio Pèdra (@studio__pedra)

3. Μεγάλα βάζα και αποξηραμένα λουλούδια: Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, θα διαπιστώσουμε πως στα σπίτια κυριαρχούσαν τα βάζα με ποικιλία ψεύτικων λουλουδιών. Κόντρα σε αυτή την τάση, συναντούμε τώρα αποξηραμένα λουλούδια και η αλήθεια είναι, πως αυτή η αισθητική είναι αρκετά πιο ωραία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexa Hunt (@thecozybohohouse)

4. Κομψή οργάνωση χώρου: Αν και παλιά οι άνθρωποι απέφευγαν να έχουν στο σπίτι τους αποθηκευτικούς χώρους, σήμερα εμφανίστηκαν αρκετά κομψά και πρακτικά έπιπλα για οργάνωση χώρου και όπως φαίνεται, η τάση αυτή θα μείνει για πάντα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A Little Boho Finds (@alittlebohofinds)

DECO: Τελευταία Ενημέρωση