ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

5 απίθανοι τρόποι για να αναβαθμίσεις το background των Ζoom σου

Η απλή αναβάθμιση χώρου που θα ανανεώσει ολόκληρη την διάθεσή σου αλλά και των συναδέλφων σου

Ριάνα Στυλιανού

Αυτές τις μέρες, όλοι #Μένουμε_Σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας από τον κορωνοϊό. Ο ελεύθερος χρόνος είναι αρκετός και ίσως αυτή είναι μία ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι μας και να ανανεώσουμε τη διακόσμηση στους χώρους που πλέον περνάμε τόσες ώρες της ημέρας μας.

Μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού σου, θα σε αναζωογονήσει και θα φτιάξει τη διάθεσή σου. Μπορεί να παραμένεις κλεισμένη μέσα, η άνοιξη όμως κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της και αν και προς το παρόν δεν μπορείς να την απολαύσεις σε εκδρομές και περιπάτους, μπορούσες άνετα να τη φέρεις μέσα στο σπίτι σου. Πώς; Βάζοντας έντονα και ζωντανά χρώματα στη διακόσμηση. Κάνοντας λοιπόν αυτές τις μικρές αλλά συνάμα μεγάλες αλλαγές, το background Zoom θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Επίλεξε έναν πίνακα ζωγραφικής
Ενώ οι γκαλερί και τα καταστήματα είναι κλειστά προς το παρόν, υπάρχουν πολλά θαυμάσια μέρη για να αγοράσετε αντίκες online, ανυψώνοντας τη διάθεσή σου προσθέτοντας μερικές artistic πινελιές στο Zoom backdrops. Ακόμα μια καλή ιδέα θα ήταν να τυπώσεις κάποιο όμορφο Illustration ή ζωγραφιά που είδες στο Instagram ή στο Pinterest που μπορείς άνετα να τυπώσεις και να δημιουργήσεις το δικό σου κολλάζ.

Αφαιρέσε κάθε ακαταστασία
Ποτέ δεν θα περιγραφα τον εαυτό μου ως μινιμαλιστικό, αλλά το βρίσκω αγχωτικό. Βάλε μακριά όλα τα αντικείμενα που σου αποσπούν την προσοχή και κράτησε μόνο εκείνα που έχουν σημαντικό νόημα και που δεν έχουν πολύ έντονο χρώμα.

Πρόσθεσε λίγο πράσινο
Το πράσινο, γνωστό σε όλους μας, είναι το χρώμα που εκπέμπει ηρεμία στον χώρο. Μια καλή ιδέα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου είναι να προσθέσεις ορισμένα φυτά. Κάντο με μέτρο όμως, γιατί τα πολλά φυτα σε μικρό κλειστό χώρο καταναλώνουν το οξυγόνου (που εννοείτε!) σου χρειάζεται εσένα.

Αναθεώρησε την καρέκλα γραφείου
Για να είμαστε ειλικρινής, οι περισσότερες καρέκλες γραφείου με μεγάλη πλάτη υποστήριξης είναι λιγότερο ελκυστικές από την άποψη του σχεδιασμού τους, άλλα σημασία έχει πάνω απ’ όλα να είσαι άνετη και να αποφύγεις το back pain όσο περισσότερο μπορείς. Εστί, μια λύση για να ομορφύνεις την καρέκλα σου είναι να προσθέσεις μερικά cute μαξιλαράκια.

Ζωγράφισε τους τοίχους
Έχεις σκεφτεί ποτέ να ζωγραφίσεις πάνω στον τοίχο σου; Μάλλον όχι πριν την καραντίνα, αλλά μετά το πιο πιθανό το έχεις ήδη σκεφτεί. Well αν κατέχεις την ζωγραφική γιατί να μην δοκιμάσεις να κάνεις κάτι δημιουργικό πάνω στον τοίχο σου; Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες οnline που σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στην αισθητική σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
decor  |  new ways  |  changes  |  quarantine  |  hacks  |  lifestyle  |  zoom meetings  |  work from home  |  wfh  | 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση