ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Το ταξίδι προς τη βιωσιμότητα της Molton Brown

Ως μέρος της προσπάθειας της Molton Brown για την προστασία του πλανήτη μας, είναι απίστευτα περήφανοι που παρουσιάζουν το νέο επαναγεμιζόμενο πρόγραμμα.

Σταύρη Φράγκου

Η συνειδητή φροντίδα της μάρκας Molton Brown για τον κόσμο άρχισε από τις αρχές της δεκαετίας του '70, παραμένοντας πιστοί στους ιδρυτές της, πεποίθηση ότι η πολυτέλεια και η βιωσιμότητα λειτουργούν χέρι-χέρι. Ήταν από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν έκαναν ποτέ δοκιμή σε ζώα, με φόρμουλες 100% χορτοφαγικές και το 97% των προϊόντων είναι vegan* – θα είναι 100% vegan κατασκευαστής το 2022. Η μονάδα παραγωγής του Elsenham είναι ουδέτερη από άνθρακα από το 2016, τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ το 97% των απορριμμάτων του ανακυκλώνονται, με φιλοδοξία να φτάσει το 100% μέχρι το 2025. Τα μπουκάλια συλλογής Bath, Body and Hand μας είναι κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο PET – σβήνει την ομορφιά μιας χρήσης βήμα βήμα.

Γυάλινο μπουκάλι και Συλλογή Hand Wash Refill
Ως μέρος της προσπάθειας της Molton Brown για την προστασία του πλανήτη μας, είναι απίστευτα περήφανοι που παρουσιάζουν το νέο επαναγεμιζόμενο πρόγραμμα. ΄Ενα επαναχρησιμοποιούμενο γυάλινο μπουκάλι και συσκευασίες ανταλλακτικού σαπουνιού χεριών, μια εναλλακτική λύση χωρίς πλαστικό που είναι μακράς διαρκείας και κομψό. Το νέο γυάλινο μπουκάλι των 200ml έχει το ίδιο σχέδιο με το μπουκάλι σαπουνιού χεριών. Με το δικό τους γνωστό στρογγυλό σχήμα και το έμβλημα, το λογότυπο είναι τυπωμένο με ασημί μελάνι υψηλής λάμψης για περισσότερα εκλεπρυσμένο φινίρισμα. Είναι φιλοτεχνημένο από χοντρό κομμένο γυαλί, που είναι όχι μόνο 100% ανακυκλώσιμο, αλλά έχει μια ανθεκτική, βαριά βάση, για μια όμορφη αίσθηση που θα λατρέψετε για πάντα.

Μπορείτε να ανανεώνετε αυτό το γυάλινο μπουκάλι με τα νέα ανταλλακτικά σαπούνια Χεριών 400ml, που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα σε τρία εμβληματικά αρώματα: Orange & Bergamot, Delicious Rhubarb & Rose και Coastal Cypress & Sea Fennel. Τα ανταλλακτικά μειώνουν τα πλαστικά και τα απόβλητα μιας χρήσης καθώς 63% λιγότερο πλαστικό έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αυτής της θήκης αναπλήρωσης σε σύγκριση με τα τυπικά μπουκάλια. Καθώς οι βιώσιμες δεσμεύσεις της Molton Brown αυξάνονται, το επαναγεμιζόμενο πρόγραμμά τους θα εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει περισσότερα αρώματα και κατηγορίες.

« Το επαναγεμιζόμενο πρόγραμμά της Molton Brown αποτελεί μέρος του ταξίδιου για τη διαρκώς εξελισσόμενη βιωσιμότητά μας, καθώς αναπληρώνουμε και ξαναχρησιμοποιούμε, σταδιακά μειώνουμε την σπατάλη και κατανάλωση καλλιεργώντας τους φυσικούς μας πόρους». Beatrice Descorps, Global Vice President, Marketing


Η Συλλογή 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητα των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση