ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Το πρώτο κατάστημα της Hermann Gourmet Cosmetics είναι γεγονός

Το πρώτο κατάστημα της Hermann Gourmet Cosmetics, η “ναυαρχίδα” της περήφανα Κυπριακής μας μάρκας πολυτελών καλλυντικών άνοιξε τις πόρτες του τέλος Νοεμβρίου και μας καλεί σε έναν κόσμο αρωμάτων που ξεπερνά την φαντασία...στο σπίτι των Hermann Gourmet Cosmetics.

 

Το κατάστημα βρίσκεται στην γωνία των οδών Μνασιάδου 11Η και Στασικράτους, στην καρδιά της πανέμορφης πρωτεύουσας του νησιού μας τη Λευκωσία και είναι έτοιμο να σας συνεπάρει με μια μοναδική ματιά στον “Hermann Gourmet Cosmetics” τρόπο ζωής. Μπορείτε να δείτε τις συλλογές των καλλυντικών μας απο αρώματα parfum, βραβευμένες κρέμες προσώπου, βάλσαμα, βρώσιμα απολεπιστικά και καλλυντικά καθημερινής φροντίδας και να τα δοκιμάσετε. Κατά την επίσκεψη σας, μάθετε για το συναρπαστικό μας βιωματικό project, “Το Αποστακτήριο των Αναμνήσεων”!

Το ταξίδι αυτό ήταν μοναδικό για όλους εμάς στην Hermann Gourmet Cosmetics, σχεδόν σαν παραμύθι: “Μια φορά και έναν καιρό, η Φιλιώ Χέρμαν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βάλσαμο στην κουζίνα της. Αποφάσισε μετά ότι έπρεπε να γίνουν πραγματικότητα “γκουρμέ” καλλυντικά, που να βασίζονται σε μια συνταγή 2000 ετών εξελιγμένη με βάση την μοντέρνα τεχνολογία κοσμετικής.” Η ιστορία ξεδιπλώθηκε με μαγικό τρόπο, με ατελείωτες ώρες μελέτης, έρευνας, δοκιμών και πάθους. Μπορείτε να μάθετε την συνέχεια με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας (θα χαρούμε να σας την διηγηθούμε) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Ξετυλίξτε μαζί μας μια ιστορία που ξεκίνησε από ένα όνειρο, μια επιθυμία και μια έμπνευση. Πάντοτε μας άρεσε η αρχή μιας νέας ιστορίας.

Hermann Gourmet Cosmetics Store
Οδός Μνασιάδου 11Η
1065 Λευκωσία
22 25 27 28,
beauty@hermanncosmetics.com 
www.hermanncosmetics.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X