ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το προϊόν που θα αναβαθμίσει το μακιγιάζ του ΣΚ

Το Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil της Estee Lauder αναβαθμίζει το καθημερινό μας μακιγιάζ.

Σταύρη Φράγκου

Το καθημερινό μας μακιγιάζ μερικές φορές γίνεται ρουτίνα και χρειάζεται αναβάθμιση με τα κατάλληλα προϊόντα. Το Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil της Estee Lauder είναι το προϊόν που θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. 

Παρέχει χρώμα που διαρκεί, την τέλεια γραμμή και έντονο αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνεται. Αυτό το μολύβι τζελ σταθεροποιείται σε δευτερόλεπτα για αδιάβροχο αποτέλεσμα που δε μεταφέρεται, εφαρμόζεται εύκολα, γλυστράει απαλά και χωρίς ποτέ να δημιουργεί κενά ή να τραβάει το βλέφαρο.

Είναι μολύβι με δύο άκρες που έχει στη μια μύτη απλικατέρ για ντεγκραντάρισμα και στην άλλη το χρώμα. Η μύτη για ντεγκραντάρισμα προσθέτει ευελιξία για πιο απαλό και smokey αποτέλεσμα στην γραμμή. Είναι ανάλαφρο με μεγάλη διάρκεια, αντιστέκεται στην υγρασία, στον ιδρώτα και δεν μεταφέρεται.

Εφαρμογή
Κάντε την γραμμή όσο έντονη επιθυμείτε. Για να απαλύνετε ή να ντεγκραντάρετε το αποτέλεσμα, απλώστε γρήγορα πριν προλάβει να σταθεροποιηθεί. Κλείστε το καπάκι σφιχτά μετά από κάθε χρήση.

Pro Tip: Για πιο έντονο αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια πλατιά γραμμή κατά μήκος της άνω γραμμής των βλεφαρίδων. Απλώστε προς τα έξω και επάνω πριν σταθεροποιθεί χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, την άκρη για ντεγκραντάρισμα του μολυβιού ή ένα επίπεδο πινέλο σκιάς.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση