ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

To νέο προϊόν της La Prairie ανανεώνει την επιδερμίδα

Το White Caviar Essence Extraordinaire είναι ενισχυμένο με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, για μοναδική φωτεινότητα.

Σταύρη Φράγκου

Η La Prairie εμπνέεται από τη μαγική συνάντηση του φωτός και του νερού στην Ελβετία και την εφαρμόζει στην επιδερμίδα. H White Caviar Essence Extraordinaire εμπλουτίζεται με Lumidose, το ιδιαίτερο συστατικό που χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στοχεύοντας τα σημάδια ηλικίας και τη θολή όψη. Εμπλουτίζεται με ελβετικό Εκχύλισμα Χρυσού Χαβιαριού και ελβετικό Νερό Χρυσού Χαβιαριού, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και εξομαλύνοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και αποκτά όγκο. Ενισχυμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το συστατικό σήμα κατατεθέν της La Prairie, αυτή η ουσία αποτελεί το πρώτο βήμα για μοναδική φωτεινότητα.

ΟΦΕΛΗ
Ενυδατώνει άμεσα για πιο λεία και ανακλαστική επιφάνεια
Ελαττώνει την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης, χαρίζοντας έναν φωτεινό τόνο
Προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πρωί και βράδυ, καθαρίστε το πρόσωπο διεξοδικά. Εφαρμόστε το White Caviar Essence Extraordinaire, το πρώτο βήμα για μια πιο φωτεινή και σφριγηλή επιδερμίδα. Μια ουσία που μεταμορφώνεται από τζελ σε υγρό, η οπάλινη λοσιόν ξεκινά το μοναδικό της έργο με μια αίσθηση ανανέωσης. Η επιδερμίδα εξομαλύνεται, συσφίγγεται, αποκτά όγκο, ενυδατώνεται και ανανεώνεται. Συνεχίστε με το White Caviar Illuminating Pearl Infusion, έναν ορό που στοχεύει την εμφάνιση των σημαδιών ηλικίας, της ερυθρότητας και της γκρίζας όψης – τις τρεις χρωματικές διαταραχές, εμπόδια για μια φωτεινή επιδερμίδα. Ολοκληρώστε την τελετουργία εφαρμόζοντας μία μόνο δόση της White Caviar Crème Extraordinaire, που βοηθά να φωτίσει την επιδερμίδα σαν να βρίσκεται κάτω από ένα κολακευτικό φως, και απλώστε την απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για καλύτερη προστασία απέναντι στα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UV, εφαρμόστε το Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 το πρωί και επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

WHITE CAVIAR
ΟΦΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

  • Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης χρωματικών διαταραχών που δίνουν θολή όψη στην επιδερμίδα.
  • Συσφίγγει την υφή της επιδερμίδας, επιτρέποντάς της να αντανακλά καλύτερα το φως.
  • Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ομαλή και φωτισμένη

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση