ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Tο Narciso Ambree αποκαλύπτει τον αισθησιασμό μιας λαμπερής και δυναμικής γυναίκας

Mε το καινούργιο λανσάρισμα του, Narciso eau de parfum Ambré, υμνεί τις λαμπρές γυναίκες που τον έχουν εμπνεύσει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Σταύρη Φράγκου

Είναι περισσότερο γνωστός για τα αρώματά του, παρόλο που η πορεία του στη μόδα είναι εξίσου σημαντική. Φέτος δημιούργησε ένα υπέροχα εθιστικό άρωμα, το Narciso Eau de Parfum Ambree, το οποίο αποκαλύπτει τον αισθησιασμό μιας λαμπερής και δυναμικής γυναίκας.

Ο κουβανικής καταγωγής σχεδιαστής μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη, Narciso Rodriguez, αντιπροσωπεύει τη διαχρονική κομψότητα, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο αρμονικά. Για πάνω από 20 χρόνια, ο Narciso Rodriguez σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες, εκδηλώνοντας την εσωτερική ομορφιά και κομψότητά τους, θαυμάζοντας την ζεστασιά και την γενναιωδορία τους αλλά παράλληλα αγκαλιάζοντας την αυτοπεποίθησή τους.  Δημιούργησε το πρώτο του γυναικείο άρωμα, For Her, το 2003, ενώ το αντρικό ακολούθησε μετά από 4 χρόνια. Σε λιγότερο από μία δεκαετία, οι αρωματικές δημιουργίες του, έγιναν χαρακτηριστικά και συνώνυμα με τη λέξη «άρωμα». 

Σήμερα, με το καινούργιο λανσάρισμα του Narciso eau de parfum ambré, υμνεί τις λαμπρές γυναίκες που τον έχουν εμπνεύσει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, προσφέροντάς τους τη θερμή και φωτεινή παραλλαγή του σειράς Narciso. Το νέο Narciso Eau de Parfum Ambree αντιπροσωπεύει την διαχρονική κομψότητα, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο αρμονικά. Ο σχεδιαστής για το νέο του άρωμα, οραματίστηκε ένα λαμπερό άρωμα που ακτινοβολεί μια μυστηριώδη αλχημεία έλξης. Ο Narciso Rodriguez συνεργάστηκε ξανά με τον αρωματοποιό Aurélien Guichard για να αποτυπώσει την έμπνευση του χρυσού φακιδωτού δέρματος μιας γυναίκας που ακτινοβολεί με τη ζεστασιά του ήλιου.

Στο καινούριο άρωμα, η αυθεντική κεχριμπαρένια νότα μεγεθύνεται, όπου μια μοναδικά ισχυρή νότα βανίλιας μετουσιώνεται σε μια απόλυτα πλούσια υφή. Το Narciso Eau de Parfum Ambree είναι ένα φωτεινό άρωμα που αποκαλύπτει τη ζωντανή ζεστασιά ενός ηλιόλουστου δέρματος. Οι ζεστές πτυχές αγκαλιάζουν την σύνθεση του αφήνοντας την κεχριμπαρένια νότα να λάμψει,  και ενισχύοντας την αισθησιακή υπογραφή του Narciso Rodriguez. Το εξωτικό λουλούδι tiaire και το ylang-ylang Μαδαγασκάρης, μια βαθιά φωτεινή αλλά και μαγευτικά λουλουδάτη νότα, προσθέτουν τη ζεστή λάμψη τους. Ο κομψός, ομαλός κέδρος αντικατοπτρίζει την ξυλώδη υπογραφή της σειράς Narciso. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεθυστικό, γοητευτικό αλλά παράλληλα ελαφρύ και κομψό άρωμα που σαγηνεύει με ένα μαγικό και μυστηριώδη τρόπο.

Νότες κορυφής
Ylang Ylang και Frangipani Flowers

Νότες καρδιάς
Musc και Amber

Νότες βάσης
Κέδρος

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση