ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Το ιδανικό manicure για τη μεταβατική περίοδο καλοκαίρι - φθινόπωρο

Simple και σούπερ φαν

Ριάνα Στυλιανού

Διανύουμε μια περίοδο όπου αποχαιρετάμε σιγά σιγά το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο. Είναι μια σεζόν που δύσκολα προσδιορίζουμε το τι να φορέσουμε, εφόσον ο καιρός είναι ακόμα ζεστός αλλά η διάθεσή μας περιμένει πώς και πως την άφιξη της πιο όμορφης εποχής.

Επίσης, έχουμε και το μέγα ερώτημα πώς να βάψουμε τα νύχια μας αυτή τη περίοδο... Παραμένουμε στα bright καλοκαιρινά χρώματα, υιοθετούμε τα σκούρα μπορντό και γκρι hues ή βρίσκουμε ένα happy middle που θα παντρέψει τέλεια αυτές τις δυο σεζόν;

Well μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί σας βρήκα το πιο ιδανικό manicure. Εφόσον βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, τα νύχια μας πρέπει να είναι φαν και να συνδυάζουν κατά κάποιο τρόπο αυτά τα δύο moods. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο με τα ombre nails, όπου το πιο ανοιχτό χρώμα παραπέμπει στο καλοκαίρι ενώ το σκούρο στο χειμώνα.

Και το καλύτερο; αυτό το μανικιούρ γίνεται με όλα τα χρώματα και ο τρόπος για να το πετύχετε στο σπίτι δεν είναι και τόσο tricky after all. Κάντε scroll για να δείτε πώς μπορείτε να το κατορθώσετε αλλά και να πάρετε το inspo που σας χρειάζεται.

Step by step

1. Αφού περάσετε μια διαφανές βάση στα νύχια σας, εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας το ανοιχτότερο χρώμα της επιλογής σας.

2. Στη συνέχεια ρίξε λίγη ποσότητα από το σκούρο βερνίκι σε μια διαφάνεια και πάρτε ένα επίπεδο σφουγγάρι και ακουμπήστε το στο βερνίκι.

3. Με ταμποναριστές κινήσεις, δώστε χρώμα στο μισό μέρος του κάθε νυχιού σας ξεκινώντας από την άκρια

4. Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν και απλώστε ένα top coat με glitter ή χωρίς για ένα κομψό αποτέλεσμα.

@uniquenailsdupont

@paulanailsstylist

@nailsbylinhh_

 @khun_mimi

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ομορφιά  |  νύχια  |  τάση  |  nails  |  beauty  |  trend

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση