ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Το αγαπημένο άρωμα της Meghan Markle είναι ήδη στο wishlist μας

Εάν θέλετε να προσθέσετε και εσείς στη συλλογή σας ένα λουλουδένιο άρωμα, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Για μία γυναίκα, το να ανακαλύψει το άρωμα που θα γίνει το σήμα κατατεθέν της δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Τo άρωμα μας κρατά συντροφιά, μας κάνει να αισθανόμαστε αισθησιακές, ξυπνά αισθήσεις, μαγνητίζει, προκαλεί και κλέβει εντυπώσεις σε κάθε πέρασμα. Πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ αλλά να δένει και με την επιδερμίδα μας.

Εμείς με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το #Megxit τον τελευταίο μήνα, εστιάσαμε όχι τόσο στο ότι η Meghan Markle απαρνήθηκε το παλάτι αλλά στο αγαπημένο άρωμα της που δεν μπορεί με τίποτα να αποχωριστεί.

Η Meghan Markle λατρεύει το άρωμα Wild Bluebell του brand Jo Manole London το οποίο έχει ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική μυρωδιά και θυμίζει ζωηρά σαπφειροειδή άνθη, γλυκά άνθη καμπανούλας που δένουν μοναδικά με νότες από κρίνο και λωτό. Όπως έχει δηλώσει παλιότερα η Meghan Markle «Αυτό το άρωμα είναι το αγαπημένο μου. Εάν κάποια στιγμή τύχει να φύγω από το σπίτι χωρίς να έχω ψεκαστεί με μερικές σταγόνες, θα επιστρέψω για να το κάνω».

Εάν θέλετε να προσθέσετε και εσείς στη συλλογή σας ένα λουλουδένιο άρωμα, αξίζει να δοκιμάσετε το Wild Bluebell. Εμείς το έχουμε βάλει ήδη στο wishlist μας.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση