ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

''Χρυσά fashion συμβόλαια'' για την... Meghan Markle

Μπορεί το παλάτι αυτή την στιγμή να συνεδριάζει για το μέλλον της δούκισσας του Sussex και του συζύγου της, ωστόσο οι fashion συνεργασίες της Meghan ξεκίνησαν

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν το μέλλον της ακόμη δεν είναι σίγουρο; Τι και αν δεν κρατήσει τον τίτλο ''the royal highness''; Η Meghan Markle ετοιμάζεται να υπογράψει ''χρυσά'' συμβόλαια... με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας! Ω, ναι καλά διαβάσατε!

Λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση πως αυτή και ο σύζυγός της επιθυμιών να παραιτηθούν από τα βασικά τους καθήκοντα και εφεξής να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, έρχονται στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον τους. Μετά λοιπόν από την γνωστοποίηση της συνεργασίας της με την Disney, η δούκισσα του Sussex -σύμφωνα με την The Sun- φαίνεται να ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy!

Πηγή στην εφημερίδα αναφέρει πως το γεγονός δεν πρέπει να μας κάνει έκπληξη, αφού η δούκισσα είναι βαθιά συνδεδεμένη με την βιομηχανία της μόδας και την ίδια στιγμή, το brand Givenchy είναι ένα από τα αγαπημένα της. Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε επιλέξει το νυφικό της να είναι δημιουργία του οίκου... ενώ γενικώς δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει κομμάτια του brand.

Αν πάντως αυτό ισχύει, εμείς θα αναμένουμε αγωνιωδώς το νέο royal εγχείρημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση