ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Τα χρώματα που ταιριάζουν στα κοντά νύχια

Οι 7 αποχρώσεις που ξεχωρίσαμε.

Ριάνα Στυλιανού

Σε αυτόν τον περίπλοκο και συνάμα συναρπαστικό κόσμο που ζούμε, όσον αφορά τον τομέα της ομορφιάς, πιο συγκεκριμένα τα νύχια, υπάρχουν δυο διαφορετικοί τύποι γυναικών:

Αυτές που έχουν μακριά νύχια και μπορούν να κάνουν function με τα πάντα και αυτές που αγαπούν τα σούπερ κοντά νυχιά, που μόλις μακραίνουν λίγο τα λιμάρουν μέχρι να φτάσουν ξανά στο ίδιο σημείο.

Αφού λοιπόν κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο, τότε το πιο πιθανό είναι να ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία γυναικών, που νιώθουν πολύ πιο άνετα με τα κοντά τους νύχια, αγαπούν την κλασική κομψότητα και τείνουν συνήθως να επιλέγουν πιο κλασικά χρώματα σε βερνίκι για να υιοθετούν, όπως το milky white, το nude και το μπορντό.

Πέραν από αυτές τις κλασικές επιλογές που αγαπάμε και εμείς εξίσου πολύ, έχουμε να σας κάνουμε και κάποιες άλλες εισηγήσεις όσον αφορά τα χρώματα που μάλιστα θα σας βάλουν στο απόλυτο ανοιξιάτικο mood, και ταιριάζουν απίστευτα πολύ στα κοντά νύχια.

Μην παραξενευτείτε που εντάξαμε στη λίστα και το μαύρο βερνίκι. Το μαύρο χρώμα στα νύχια φοριέται ολόχρονα, και όταν αυτά είναι κοντά, το αποτέλεσμα είναι πάντα chic.

Glittery sparkle 

OPI Infinite Shine Classic - Cozu-Melted In Sun από ΕRA Department stores

Deep rose colors

Dior vernis nail polish - 663 desir από Βeauty Line

Pastel Lilac

OPI Nail Lacquer Classic - You're Such A Budapest από ERA Department stores

Black in spring

Gel effect keratin - black to gold από Perfect U

Nude for the win

Diego dalla Palma - Nail Polish 208 Magnetic Naked • haar-shop.ch

Diego Dalla Palma Nail polish 208 από Beauty Line

Bright yellow

30152373Essie 907 Sunshine Be Mine από Trends Beauty

 Sunset hour

Βερνίκι Νυχιών Orange Pearl από DUST+CREAM

Εννοείται δεν ξεχνάμε ποτέ την εφαρμογή ενός top coat σαν το τελευταίο βήμα για το μανικιούρ μας. Εάν είστε γυναίκες που απολαμβάνετε να βάφετε μόνες σας τα νύχια σας στο σπίτι, καλό θα ήταν να επενδύατε σε μια καλή βάση, ένα top coat και ορισμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε τα νύχια σας σωστά και ομοιόμορφα.

3600531539900

ESSIE Nail Care Good To Go Top Coat από Τrends Beauty

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση