ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Τα 5+1 eye patches από την κυπριακή αγορά για το πιο λαμπερό βλέμμα

Πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους και στη θαμπή όψη.

Μαρία Καραμάνου

Η καθημερινή ζωή γεμάτη υποχρεώσεις, η συνεχής κούραση και η έλλειψη επαρκούς ύπνου είναι μερικοί από τους λόγους που τα μάτια μας αποκαλύπτουν την εξάντλησή μας. Και αντιλαμβάνομαστε ότι δεν είμαστε οι μόνες που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και παραπονιόμαστε για την εμφάνιση των ματιών μας.

Για τη δύσκολη και ευαίσθητη περιοχή των ματιών, υπάρχουν διάφορα προϊόντα που αποδεικνύονται σωτήρια. Οι ενυδατικές κρέμες και τα eye patches είναι μερικές επιλογές που βοηθούν στη φροντίδα αυτής της περιοχής. Όσον αφορά το μακιγιάζ, το concealer είναι ένα προϊόν που μπορεί να καλύψει τις ατέλειες και τις σκούρες κηλίδες γύρω από τα μάτια.Photo By @violette_fr On Instagram

Βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα eye patches πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε κιτ ομορφιάς για τις επείγουσες στιγμές. Ένα απλό παράδειγμα είναι το πρωί, όταν ξυπνάτε και τα μάτια σας δεν έχουν τη λαμπερή όψη που θα θέλατε. Απλά εφαρμόστε τα eye patches και κανείς δεν θα μαντέψει ότι παρακολουθούσατε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix μέχρι αργά τη νύχτα.

Ακόμα και αν είστε υπεύθυνο άτομο που κοιμάστε οκτώ ώρες κάθε βράδυ, ενδέχεται τα μάτια σας να έχουν μια θαμπή εμφάνιση. Σε αυτήν την περίπτωση, πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ, μπορείτε να χαλαρώσετε φορώντας eye patches. Το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονημένοι και φρέσκοι οφθαλμοί, χωρίς κανείς να μπορεί να μαντέψει την κούραση που πιθανόν να αισθάνεστε.Και αν σκέφτεσαι ότι τα eye patches δεν κάνουν θαύματα...έχεις απόλυτο δίκιο! Τα eye patches είναι προϊόντα που προσφέρουν πρόληψη και όχι θεραπεία για δερματικά θέματα. Ουσιαστικά, τα eye patches μπορούν να προσφέρουν μια στιγμιαία, ελαφριά έως μέτρια βελτίωση. Είναι σημαντικό να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και να κατανοούμε τι μπορούν πραγματικά να επιτύχουν τα eye patches.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναμένουμε δραματικές αλλαγές ή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα από τη χρήση τους. Ωστόσο, σε σύντομη χρονική περίοδο, μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση αναζωογόνησης και βελτίωσης.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποια από τα αγαπημένα μας eye patches που σας συστήνουμε να τα προσθέσετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας: 

CALA Under Eye Patches:Collagen & Hyaluronic Acid (5/Pk) €7.70 από Beautyline BUY NOWBERRISOM G9skin Self Aesthetic Collagen Hydrogel Eye Patch €3.70 από Beautyline BUY NOW

ESFOLIO Black Pearl Hydrogel Eye Patch €25.00 από Beautyline BUY NOWESFOLIO Gold Snail Hydrogel Eye Patch €25.00 από Beautyline BUY NOWFREZYDERM Revitalization Eye Patch €19,80 από ERA BUY NOWYOUTH LAB Peptides Spring Hydragel Eye Patches Monodose €5,00 από ERA BUY NOW

 

 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση