ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot πλεκτό, washed out denim παντελόνι σε baby pink και sneakers
 

Πώς θα απολυμάνεις το πιο επικίνδυνο προϊόν του νεσεσέρ σου

Το κραγιόν μπορεί να είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα του νεσεσέρ μας, αλλά είναι και από τα πιο επικίνδυνα αυτή τη στιγμή.

Τις τελευταίες ημέρες, η καθαριότητα και η απολύμανση μας έχει γίνει εμμονή, κάτι που δεν είναι κακό γιατί έτσι είμαστε πιο προστατευμένοι. Αυτό σημαίνει πως όσα περισσότερα βήματα κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω σου τόσο το καλύτερο. 

Το κραγιόν μπορεί να είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα του νεσεσέρ μας, αλλά είναι και από τα πιο επικίνδυνα αυτή τη στιγμή. Ο λόγος; Έρχεται σε επαφή με το στόμα και αρκετό από αυτό καταλήγει στο στομάχι σου οπότε η καθαριότητά του είναι must, όχι μόνο τώρα με τον κορωνοϊό αλλά κάθε φορά που αρρωσταίνουμε. Τα μικρόβια δεν ξέρουμε πόσο και αν επιβιώνουν επάνω στο κραγιόν αλλά δεν είναι καιρός για ρίσκα.

Πώς καθαρίζει ένα κραγιόν;
Με πολύ απλό τρόπο χωρίς καν να το φθείρουμε. Το ψεκάζουμε με οινόπνευμα. Βάλτε οινόπνευμα σε ένα μικρό μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε την άκρη του κραγιόν. Άστε το οινόπνευμα να σκοτώσει τα μικρόβια και μετά σκουπίστε με ένα χαρτομάντηλο την άκρη.

Σημαντικό είναι να μην βάλετε νερό στο μπουκάλι καθώς το οινόπνευμα θα εξατμιστεί χωρίς να διασπάσει το κραγιόν ενώ το νερό θα διασπάσει το κραγιόν και μπορεί να το χαλάσει.

Αν το κραγιόν δεν είναι σε μορφή στικ και μπορεί να είστε άρρωστες ή να έχετε συμπτώματα καλύτερα αποφύγετε τη χρήση του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση