ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Πώς να μειώσετε τις ρινοπαρειακές ρυτίδες

Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες γνωστές και ως Bunny Lines

Μαρία Σάββα

Η νέα τάση στην ονομασία των ρυτίδων, η οποία ακούγεται γλυκιά, είναι η "ρινοπαρειακές ρυτίδες", γνωστές και ως "ρυτίδες λαγουδάκι". Παρόλο που η ονομασία μπορεί να είναι αξιολάτρευτη, η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι ρυτίδες δεν είναι καθόλου γλυκές.

Οι ρινοπαρειακές ρυτίδες δημιουργούνται από τις συνεχείς συσπάσεις του ρινικού μυός κατά μήκος των πλευρών της μύτης. Αν και δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι συχνά κινήσεις με αυτόν τον μυ, οι ρυτίδες μπορεί να είναι ορατές σε πολλούς όταν απαλύνεται η εμφάνιση άλλων ρυτίδων στο πρόσωπο.

Σωστή πρόληψη

Η πρόληψη είναι σημαντική στη μείωση της εμφάνισης των ρινοπαρειακών ρυτίδων. Η αποφυγή καπνίσματος και η χρήση αντηλιακού μπορούν να βοηθήσουν, ενώ οι ενέσιμες θεραπείες, όπως το botox και η ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέος, μπορούν επίσης να μειώσουν τις ρυτίδες. Επιπλέον, η χρήση προϊόντων που περιέχουν ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στην κυτταρική ανανέωση και στη μείωση των ρυτίδων.

Τέλος, με τη μείωση των εκφράσεων που ενισχύουν τις συσπάσεις του ρινικού μυός και την τακτική χρήση προϊόντων που προάγουν την κυτταρική ανανέωση, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα και να διατηρήσουμε ένα νεανικό και φρέσκο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση