ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Πώς να φαίνεται το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο

Η εξαιρετική φόρμουλα του καλύπτει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους.

Σταύρη Φράγκου

Η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από μαύρους κύκλους και ατέλειες στην περιοχή των ματιών με αποτέλεσμα το βλέμμα να φαίνεται κουρασμένο και θαμπό. Η λύση για ένα ξεκούραστο βλέμμα και ενυδατωμένη περιοχή των ματιών είναι η εφαρμογή του Concealer που θα χαρίσει όμορφη και λαμπερή όψη στο πρόσωπό μας.

Η Revlon με το PhotoReady Candid Antioxidant Concealer, ένα Concealer με τη φιλοσοφία του βασισμένη στη φροντίδα του δέρματος διορθώνει τις ατέλειες στην περιοχή των ματιών. Πρωτοποριακή φόρμουλα - Μαγικά συστατικά 
Είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε ενώ λειτουργεί ενάντια στo blue light και παρέχει πρόληψη από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Η εξαιρετική φόρμουλα του Revlon με το PhotoReady Candid Antioxidant Concealer, καλύπτει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, αλλά προσθέτει κάτι περισσότερο από ένα Concealer στα κάτω μάτια σας, καθώς είναι εφοδιασμένο με καφεΐνη για ένα πιο wake-up βλέμμα. Πέραν από τη φόρμουλα του, το Concealer αυτό έχει απλικατέρ το οποίο μιμείται το σχήμα μιας άκρης δακτύλου, στοιχείο που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογή στην ευαίσθητη περιοχή κάτω των ματιών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση