ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Πώς να δημιουργήσετε το πιο φυσικό sun kissed look με 3 απλά βήματα

Tα 3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μακιγιάζ σας.

Ριάνα Στυλιανού

Εάν είστε από τις γυναίκες που εφαρμόσουν συχνά την αντηλιακή τους κρέμα στην παραλία και δεν αφήνουν το πρόσωπό τους εκτεθειμένο στον ήλιο, τότε αξίζει να σας συγχαρούμε! Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε τις πανάδες και τις πρόωρες ρυτίδες στο πρόσωπό σας.

Ωστόσο η επιδερμίδα σας μπορεί να δείχνει ελάχιστα πιο άτονη συγκριτικά με το σώμα σας.

Γι' αυτό και εμείς φροντίσετε να μοιραστούμε μαζί σας 3 απλά βήματα για να εντάξετε στη ρουτίνα μακιγιάζ σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε το απόλυτο sun kissed look.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rhode skin (@rhode)

Βronzer is our god!
Το bronzer θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την περίπτωση, εφόσον θέλουμε το φυσικό ηλιοκαμένο look να δείχνει αρκετά εμφανές στις φωτογραφίες μας. Εφαρμόστε το προϊόν κάτω από τα μήλα του προσώπου, κατά μήκος του μετώπου σας και ελάχιστα στο πιγούνι.

OMG! I’m blushing
Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε embrace το ρουζ και δεν περιοριζόμαστε μόνο στα μήλα του προσώπου μας. Για τα πιο chic φυσικά αποτελέσματα ενός sun kissed look, είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε το εν λόγω προϊόν και στη μύτη αλλά και στο μέτωπό μας. Εννοείται χωρίς υπερβολή αλλά you get our point. Η σωστή απόχρωση ρουζ μπορεί να κάνει θαύματα, και θα χαρίσει μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό μας.

Glow baby glow
Το προϊόν που θα ολοκληρώσει το sun kissed look είναι φυσικά το highlighter, είτε αυτό είναι σε στερεά μορφή είτε σε υγρή. Τα κύρια σημεία στα οποία πρέπει να εφαρμόσετε το προϊόν για να δώσετε έμφαση στη φυσική λάμψη, είναι στις εσωτερικές γωνιές των ματιών, στο κέντρο της μύτης και ελάχιστα πάνω από τα μήλα του προσώπου σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση