ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πώς να βρείτε εύκολα μόνες σας το νούμερο των δαχτυλιδιών σας

Μαρία Καραμάνου

Ανεξαρτήτως του πώς σχετίζεστε με τα δαχτυλίδια, είτε είστε λάτρης των διαμαντιών, είτε αξίζετε την προσωπική αισθητική, το να γνωρίζετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας είναι πολύ σημαντικό. Τα λαμπερά αυτά κοσμήματα μπορεί να είναι οι αγαπημένοι φίλοι μιας γυναίκας, αλλά ένα όμορφο δαχτυλίδι εκφράζει πολλά περισσότερα από απλή κοσμηματοφορία - αντιπροσωπεύει αγάπη, αφοσίωση ή ακόμα και αυτοπεποίθηση.

Η αλήθεια είναι ότι, ενώ μπορείτε να βρείτε εύκολα το νούμερο των παπουτσιών σας ή ακόμα και ενός καπέλου, το μέγεθος του δαχτυλιδιού συχνά παραμένει ένα μυστήριο. Αυτό το μυστήριο, σήμερα, θα το λύσουμε για εσάς.

Για να μετρήσετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας μόνες σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο μέτρο: Πάρτε ένα κομμάτι νήματος ή λεπτό χαρτί που μπορεί να τυλιχτεί γύρω από το δάχτυλό σας.

2. Τυλίξτε το γύρω από το δάχτυλο: Τοποθετήστε την άκρη του νήματος ή του χαρτιού κατά μήκος του δαχτύλου σας και τυλίξτε το σφιχτά μέχρι να καλύψει ολόκληρο τον περίγυρο του δαχτύλου και να είναι ευθυγραμμισμένο.

3. Σημειώστε το σημείο: Κρατήστε τις δύο άκρες του νήματος ή του χαρτιού στη θέση τους και σχεδιάστε μια γραμμή στο νήμα ή το χαρτί για να σημειώσετε το σημείο όπου συναντιούνται οι άκρες ή αρχίζουν να καλύπτονται.

4. Μετρήστε την απόσταση: Ξετυλίξτε το νήμα ή το χαρτί και τοποθετήστε το επίπεδα δίπλα σε ένα χάρακα. Μετρήστε την απόσταση από την άκρη ως τη γραμμή που σχεδιάσατε. Σημειώστε αυτήν την ακριβή μέτρηση.

5. Εντοπίστε το μέγεθος: Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα μεγεθών δαχτυλιδιών για να μετατρέψετε τη μέτρησή σας σε αντίστοιχο νούμερο δαχτυλιδιού. Μπορείτε να βρείτε εύκολα έναν τέτοιο πίνακα στο διαδίκτυο.

Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε έναν μετρητή δαχτυλιδιού για να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας χωρίς περαιτέρω υπολογισμούς.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση