ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Πως να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα όλη την ημέρα

Τα tricks εάν δεν λούζετε τα μαλλιά σας καθημερινά.

Μαρία Καραμάνου

Πολλοί από εμάς δεν πλένουν τα μαλλιά τους καθημερινά, καθώς αυτό δεν είναι καλό για το pH της τρίχας. Παρ' όλα αυτά, όλοι επιθυμούμε να έχουμε μαλλιά που μυρίζουν όμορφα και φρέσκα.

Είναι ευχάριστο να αισθανόμαστε τον αέρα να περνά ανάμεσα στα μαλλιά μας και να μας προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα. Υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά μας να διατηρούν ένα όμορφο άρωμα μεταξύ των λουσιμάτων, χρησιμοποιώντας φυσικά κάποια προϊόντα.

Ναι στο dry σαμπουάν. Μετά το λούσιμο, τα μαλλιά μας μυρίζουν υπέροχα, αλλά με την πάροδο της μέρας το άρωμα μπορεί να εξασθενίσει. Δεν χρειάζεται να πλύνετε ξανά τα μαλλιά σας αμέσως για να διατηρήσετε το όμορφο άρωμα. Απλά χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν ανάμεσα στα λουσίματα.

Επιπλέον, αν τα μαλλιά σας δεν έχουν ένα ευχάριστο άρωμα αμέσως μετά το λούσιμο, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής, προκειμένου να αφαιρέσετε τυχόν συσσώρευση λιπαρότητας.

Ένα χρήσιμο κόλπο είναι να πλέξετε τα μαλλιά σας όταν είναι ακόμα υγρά, ειδικά αν τα λούσετε το βράδυ. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσουν το ευχάριστο άρωμά τους και την επόμενη μέρα. Επιπλέον, θα δημιουργήσετε όμορφα κυματιστά μαλλιά, παρόμοια με ένα wavy hairstyle.

Ένα χρήσιμο κόλπο είναι να ψεκάσετε τη μαξιλαροθήκη σας με ένα αρωματικό σπρέι για υφάσματα που σας αρέσει. Αν δεν έχετε ιδιαίτερα μακριά μαλλιά για να πλέξετε τα βράδια, αυτό θα προσθέσει ένα υπέροχο άρωμα στα μαλλιά σας όταν κοιμάστε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας αρωματικό σπρέι προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε νερό και ψεκάζοντας το στη μαξιλαροθήκη σας. Μην ξεχνάτε να πλένετε συχνά τη μαξιλαροθήκη και τις πετσέτες σας και να φροντίζετε να έχουν ευχάριστη μυρωδιά. Επίσης, καθαρίστε τα scrunchies, τις βούρτσες και οτιδήποτε άλλο έρχεται σε επαφή με τα μαλλιά σας.

Ένας ωραίος τρόπος να προσθέσετε το αγαπημένο σας άρωμα στα μαλλιά σας είναι να το ψεκάσετε μπροστά σας και στη συνέχεια να τα περάσετε απαλά από μέσα. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε ελαφρά τη βούρτσα για τα μαλλιά σας και να τα χτενίσετε για ένα ευχάριστο άρωμα. Αν αγαπάτε ένα συγκεκριμένο άρωμα, ψάξτε για hair mist, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για την αρωματική περιποίηση των μαλλιών.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση