ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Οι συνήθειες που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας

Eντάξτε τις στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Ριάνα Στυλιανού

Οι μαύροι κύκλοι είναι κάτι που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες ανά το παγκόσμιό, και αυτό δεν οφείλεται μόνο από την έλλειψη ύπνου. Οι μαύροι κύκλοι μπορούν να προκληθούν από αφυδάτωση, λόγω υπερβολικής συγκέντρωσης μελανίνης, κακής κυκλοφορίας του αίματος ή γενετικής προδιάθεσης.

Ωστόσο υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από αυτούς και είναι οι πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SKIN GYM (@skingymco)

Ice ice baby!
Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά στο να συρρικνωθούν τα διεσταλμένα αιμοφόρα αγγεία, έτσι κάθε πρωί, καλό θα ήταν να κάνατε κρυοθεραπεία, είτε με κομπρέσες, είτε κάνοντας μασάζ με ένα παγάκι ή απλά χρησιμοποιώντας τα beauty tools που είναι ειδικά για αυτό το σκοπό. Μπορείτε επίσης θα φιλάτε τις κρέμες σας και τα eye patches μέσα στο ψυγείο, έτσι ώστε όταν εφαρμόσουν στο πρόσωπό σας, να σας δώσουν αυτές τις ιδιότητες.

Cottonbro Studio on Pexel

Round and round we go we go!
Η ενυδάτωση γενικά είναι κάτι που το δέρμα όχι απλά χρειάζεται για να είναι λαμπερό, αλλά τη χρειάζεται και για να είναι πραγματικά υγιής. Έτσι, δεν κάνουμε ποτέ skip την κρέμα ματιού μας, παρά το γεγονός ότι εφαρμόζουμε κρέμα σε όλο μας το πρόσωπο. Ωστόσο την κρέμα κάτω από τα μάτια, την εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας έτσι απαλό μασάζ. Κατά την εφαρμογή, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον δείκτη του χεριού μας, καθώς αυτό είναι το πιο δυνατό δάχτυλο, αλλά το λεγόμενο ring finger, που είναι αυτό που φοράμε τη βέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση