ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

O Drake πήρε δώρο στον Dj Khaled μία τουαλέτα και αυτή ήταν η αντίδρασή του

«Ο αδελφός μου, ο Drake, μόλις αγόρασε σε μένα και την οικογένειά μου τέσσερις μεγάλες λεκάνες τουαλέτας. Αυτό ονομάζεται λεκάνη τουαλέτας Toto»

Ριάνα Στυλιανού

Ο γνωστός ράπερ από το Τορόντο, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο γενεθλίων στον Dj Khaled, εφόσον γιόρτασε τα 47α του χρόνια στις 26 Νοέμβριου, και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο.

Ο λόγος για τις πολυτελείς λεκάνες τουαλέτας που έχουν σύστημα καθαρισμού με υπεριώδη ακτινοβολία, λειτουργία με τηλεχειριστήριο, αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο και αυτά είναι μόνο η αρχή. Μάλιστα, αυτό χάρισε ο Drake στον φίλο τους και εκείνος ήταν κατενθουσιασμένος.

Ο Dj Khaled ευχαρίστησε τον φίλο του με μία ανάρτηση στο Instagram, παρουσιάζοντάς το στους εκατομμύρια followers του.
«Ακούστε, αυτή δεν είναι συνηθισμένη λεκάνη τουαλέτας», εξήγησε ο Dj Khaled. «Ο αδελφός μου, ο Drake, μόλις αγόρασε σε μένα και την οικογένειά μου τέσσερις μεγάλες λεκάνες τουαλέτας. Αυτό ονομάζεται λεκάνη τουαλέτας Toto», έγραψε χαρακτηριστικά ο Dj Khaled.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Με όλες αυτές τις ιδιότητες που έχει μία τέτοια λεκάνη, μπορείτε να φανταστείτε το ποσό που κόστισε, αλλά επειδή εμείς είχαμε μεγάλη περιέργεια το ψάξαμε! Το κόστος μίας τέτοιας λεκάνης λοιπόν, κυμαίνεται από 5.598 έως 20.172 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας Neorest.

Tί να πει κανείς, άμα έχεις τόσα πολλά χρήματα, και ο φίλος σου έχει εξίσου το ίδιο ή παρόμοιο net worth με το δικό σου, μάλλον για να τον ευχαριστήσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ένα εντελώς random και ασυνήθιστο δώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
drake  |  dj khaled  |  gift  |  cool  |  omg  |  wow

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση