ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι τη Μαδαγασκάρη με ένα άρωμα

Η Jo Malone London εμπλουτίζει τη συλλογή Cologne Intense με το νέο Vetiver & Golden Vanilla

Η Cologne Intense Collection της Jo Malone London «ταξιδεύει» τον κόσμο περισυλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία δυναμικών και απρόσμενων αρωμάτων.


Η νέα προσθήκη της συλλογής είναι το Vetiver & Golden Vanilla, στο οποίο εμπεριέχεται ο συνδυασμός δύο αγαπημένων συστατικών της Μαδαγασκάρης, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις υπέροχες ακτές του νησιού και τις εξωτικά αρωματικές του διαδρομές. To μοναδικό αισθησιακό άρωμα, αρχικά αναδεικνύεται με μια νότα από κάρδαμο και τη φρεσκάδα του grapefruit tea, φτάνοντας στα γήινα βάθη του αυθεντικού vetiver. Η πολύτιμη βανίλια Bourbon περισυλλέγεται χειρωνακτικά από την πλούσια ζούγκλα ορχιδεών θερμαίνεται και αναδιπλώνεται αναδύοντας όλη της την ένταση σε αυτό το νέο δημιούργημα του οίκου.


Η Celine Roux, Global Head of Fragrance, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μέσα από την Cologne Intense θέλουμε να σας ταξιδέψουμε σε μακρινούς προορισμούς χρησιμοποιώντας συστατικά που έχουν μια αληθινή, ισχυρή ιστορία. Συνειδητά εμπλουτίζουμε το όνομα του νέου αρώματος με τη λέξη “Golden” για να φέρουμε στο νου τη ζεστασιά αυτού του συστατικού. Είναι λαμπερό και γενναιόδωρο - όπως το ίδιο το νησί της Μαδαγασκάρης».

Τα αρώματα Jo Malone London έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται είτε ξεχωριστά είτε μαζί σε συναρπαστικούς συνδυασμούς. Το Vetiver & Golden Vanilla προσδίδει μια διακριτική ζεστασιά και μια χρυσαφένια αίσθηση βανίλιας όταν συνδυάζεται με άλλα αρώματα του οίκου.

Συνιστούμε το Fragrance Combining με: Nectarine Blossom & Honey, Orange Blossom, English Oak & Hazelnut, Black Cedarwood & Juniper, Jasmine Sambac & Marigold και Velvet Rose & Oud.

Το Vetiver & Golden Vanilla είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 100ml και 50ml Cologne Intense και 30ml Hair Mist.


Η Jo Malone London γιορτάζει το βρετανικό στυλ με αναπάντεχα αρώματα και την κομψή τέχνη του δώρου. Εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Estée Lauder Companies, Inc το 1999 και σήμερα είναι διαθέσιμη σε 61 χώρες ανά τον κόσμο, συνεχίζοντας να εμπνέει το πιστό κοινό της.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση