ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Αυτό το προϊόν θα αφαιρέσει αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας

Εκτός από το μακιγιάζ, θα εξαφανίσετε τους ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα από το πρόσωπο.

Σταύρη Φράγκου

Το νέο All About Clean All-In-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover από την Clinique είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε άμεσα στο μπουντουάρ μας αφού απομακρύνει απαλά αλλά αποτελεσματικά μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα με ένα συνδυασμό από καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία, που παγιδεύουν την υγρασία στην επιδερμίδα.

Είναι ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό γαλάκτωμα καθαρισμού, που δε δημιουργεί αφρό, ειδικά σχεδιασμένο για να διασπά και να απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων και Foundation με δείκτη για τον ήλιο. 
Αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη και μπορείτε να το ξεπλύνετε με νερό ή να απομακρύνετε (χωρίς νερό) το κρεμώδες ή το λεπτόρρευστο γαλάκτωμα, παρέχοντας παράλληλα στην επιδερμίδα σας μια απαλή, πολλαπλών χρήσεων εμπειρία, που αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και με έντονη αίσθηση ενυδάτωσης.

Συστατικά και Τεχνολογία
ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ- Ενυδατικό συστατικό
HYPNEA MUSCIFORMIS (ALGAE) EXTRACT / GELLIDIELA ACEROSA (ALGAE) EXTRACT / BUTYLENE GLYCOL – Καταπραϋντικά συστατικά ενάντια στον ερεθισμό
ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ -Καταπραϋντικό συστατικό και ενάντια στον ερεθισμό
TOCOPHERYL ACETATE–ενάντια στη φλεγμονή

Χρήση
Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα μάτια
Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα από το προϊόν απευθείας πάνω σε ένα βαμβάκι, κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια ώστε να διασπαστεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ξεπλένετε με νερό ή χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντηλο/βαμβάκι για να το απομακρύνετε. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο.
Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο
Εφαρμόζετε την επιθυμητή ποσότητα στα ακροδάχτυλα. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη ώστε να διαλυθεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια ξεπλένετε με νερό ή απομακρύνετε με ένα χαρτομάντηλο/ή βαμβάκι. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο. 

Διατίθεται σε δύο υφές για τους αντίστοιχους τύπους επιδερμίδας, για Ξηρές -Ξηρές- Μικτές επιδερμίδες και για Μικτές-λιπαρές επιδερμίδες με αίσθηση καθαρότητας και ανάλαφρης ενυδάτωσης χωρίς υπολείμματα.

Very Dry to Dry Combo: Ξηρές- Πολύ ξηρές επιδερμίδες
Σχεδιασμένο με ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο ξηρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ιδανικό για Τύπο Επιδερμίδας 1 & 2.

Oily to Oily Combo: Για λιπαρές επιδερμίδες
Σχεδιασμένο με oil-free ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο λιπαρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ιδανικό για Τύπο επιδερμίδας 3 & 4.

Τα συστατικά της νέας βιώσιμης συσκευασίας
Το μπουκάλι αποτελείται από 96% πλαστικό φυσικής προέλευσης
Το καπάκι αποτελείται από 25% ανακυκλωμένο υλικό (PCR)
Πώς ανακυκλώνεται: Αυτό το μπουκάλι είναι ευρέως ανακυκλώσιμο. Ξεπλύνετε τη φιάλη, επανασυνδέστε το καπάκι και τοποθετήστε το σε κάδο ανακύκλωσης.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση