ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream: Μια επαναστατική ανακάλυψη

Η νέα Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream αναγεννά την επιδερμίδα ταχύτερα από την ηλικία της.

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της θρυλικής Rénergie Double Performance το 1992 και μετά το λανσάρισμα του Rénergie H.C.F. Triple serum, η Lancôme παρουσιάζει άλλο ένα επαναστατικό προϊόν, εμπνευσμένο από τις αναγεννητικές επιστήμες. Μετά από περισσότερα από δυο χρόνια ανάπτυξης, πάνω από 250 δοκιμές της φόρμουλας, πάνω από 500 ελέγχους ποιότητας και δοκιμές σε περισσότερες από 770 γυναίκες, η Lancôme βρήκε έναν καινοτόμο τρόπο να κάνει την επιδερμίδα να αναγεννάται ταχύτερα από τη βιολογική της ηλικία. Η νέα καινοτομία  της Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, αποτελεί κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία, συγκεντρώνει δραστικά συστατικά – τα οποία έμοιαζαν αδύνατον να συνδυαστούν μέχρι πρότινος - σε μια σύνθεση υψηλής αισθητηριακής απόλαυσης, για να επιτυγχάνει πρωτοφανή αποτελεσματικότητα. Η πρωτοποριακή σύνθεση συνδυάζει υαλουρονικό οξύ σε νέα συγκέντρωση, μαζί με την αποδεδειγμένη δύναμη της καθαρής νιασιναμίδης και, για πρώτη φορά στη Lancôme, πάνω από 300 είδη πεπτιδίων, σε μια νέα συσκευασία που δέχεται ανταλλακτικό.

Μια επαναστατική ανακάλυψη γεννημένη από τις πράσινες επιστήμες
Καρπός σαράντα ετών επιστημονικής εξειδίκευσης στις αναγεννητικές επιστήμες, η Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream κλείνει μέσα της τη δύναμη των πεπτιδίων που λαμβάνονται μέσω πράσινων επιστημών. Με τις πράσινες επιστήμες, επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας, και δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Σήμερα, οι πράσινες επιστήμες αποτελούν την κινητήρια δύναμη που ωθεί τις καινοτομίες μας, αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι, όταν η Φύση ενισχύεται από την Επιστήμη, δημιουργείται το Μέλλον της Ομορφιάς. Η νέα Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream επαναπροσδιορίζει τη σύνθεση των πεπτιδίων. Αυτά τα ενεργά συστατικά είναι διάσημα για τον καθοριστικό ρόλο τους στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται μικρός αριθμός συνθετικών πεπτιδίων. Κανένα όμως από τα συνθετικά πεπτίδια δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα πεπτίδια που ανευρίσκονται στη φύση ή στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Η νέα κρέμα Rénergie είναι εμπλουτισμένη με πρωτοφανή αριθμό και μοναδική ποικιλία πεπτιδίων: πάνω από 300 πεπτίδια, τριακόσιοι νέοι τρόποι να ενισχύσουμε την αναγέννηση της επιδερμίδας.

Αναγεννά την επιδερμίδα ταχύτερα από την ηλικία της
Η Lancôme πραγματοποίησε μια άνευ προηγουμένου δοκιμή, για να μετρήσει τις αναγεννητικές ιδιότητες της νέας Rénergie H.P.N. 300- Peptide Cream. Στη δοκιμή συμμετείχαν δύο ομάδες γυναικών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων. Κάποιες γυναίκες ανέλαβαν να χρησιμοποιούν την κρέμα και κάποιες όχι. Χρησιμοποιώντας έναν βιολογικού δείκτη φθορισμού, η Lancôme παρακολούθησε την ταχύτητα ανανέωσης της επιδερμίδας των γυναικών για είκοσι δυο ημέρες.
Η ταχύτητα αναγέννησης στις γυναίκες 40-59 ετών που χρησιμοποιούσαν την κρέμα ήταν παρόμοια με την ταχύτητα σε πολύ νεότερες γυναίκες 20- 39 ετών, το οποίο αποδεικνύει ότι η επιδερμίδα μπορεί να αναγεννιέται ταχύτερα από την πραγματική της ηλικία.
Στις γυναίκες 40-59 ετών, η επιδερμίδα ανανεώνεται ταχύτερα με την Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream απ’ ό,τι χωρίς το προϊόν, γεγονός που αποδεικνύει τις αναγεννητικές της ιδιότητες. Εκτός από αυτές τις δοκιμές, η Lancôme μπόρεσε επίσης να επιβεβαιώσει τη δράση στα ορατά σημάδια γήρανσης.

Οι αναγεννητικές ιδιότητες των πεπτιδίων
Με το λανσάρισμα της Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, η Lancôme αναδεικνύει τις αναγεννητικές ιδιότητες των πεπτιδίων. Τα πεπτίδια είναι τα δομικά στοιχεία της ζωής. Αποτελούνται από αμινοξέα, και η συνένωσή τους δημιουργεί έναν απεριόριστο αριθμό συνδυασμών πεπτιδίων, καθένας από τους οποίους έχει διαφορετικές ιδιότητες. Αναγνωρισμένα για την ικανότητά τους να δρουν σε όλες τις στιβάδες του δέρματος, στην επιδερμίδα, στον δερμο-επιδερμιδικό σύνδεσμο και στο κυρίως δέρμα, τα πεπτίδια είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της επιδερμίδας ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης.

Άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
Συνολικά αποτελέσματα που μετριούνται από την πρώτη κιόλας εβδομάδα:
- Οι ρυτίδες διορθώνονται ταχύτερα απ’ ό,τι προηγουμένως
- Οι καφέ κηλίδες μειώνονται ταχύτερα απ’ ό,τι προηγουμένως
- Το πρόσωπο και ο λαιμός ανορθώνονται ταχύτερα απ’ ό,τι προηγουμένως

Νέα, πολυτελής και οικολογική συσκευασία
Πιστή στη δέσμευση της Lancôme να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπο της μάρκας στο περιβάλλον, η Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream κυκλοφορεί σε νέο επαναχρησιμοποιήσιμο γυάλινο βάζο που δέχεται ανταλλακτικό, κατασκευάζεται με 30% ανακυκλωμένο γυαλί και είναι 22% πιο ελαφρύ, με αποτέλεσμα να μας επιτρέπει να εξοικονομούμε εβδομήντα τόνους γυαλιού ετησίως. Μετά τη χρήση δυο ανταλλακτικών, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πρώτων υλών σε ποσοστό έως 64%7, σε σύγκριση με την αγορά ενός καινούργιου συμβατικού βάζου. Έτσι, η Lancôme μπορεί να εξοικονομεί ποσότητα πρώτων υλών που αντιστοιχεί σε πάνω από 400.000 βάζα Rénergie.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beauty  |  omorfia  |  lancome  |  ομορφία

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση