ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Kiten Beauty: Για μάτια που δεν γερνάνε

Τα Δάκρυα Ομορφιάς έχουν ξετρελάνει κάθε beauty junky! Διαβάστε για το νέο προϊόν ομορφιάς, κρατήστε σημειώσεις και εφαρμόστε τις!

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πέρασμα του χρόνου. Όπως επηρεάζει το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, έτσι αφήνει τα σημάδια του και στα μάτια. Τα μάτια γερνάνε όπως και όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Ο καταρράκτης, η μείωση της όρασης, η ξηροφθαλμία, οι συχνοί ερεθισμοί και η ευαισθησία, τα κουρασμένα, άτονα και θαμπά μάτια είναι το αποτέλεσμα του φαινομένου του γήρατος των ματιών.

Τα μάτια, όπως το δέρμα και τα μαλλιά, έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση για να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Τα οφθαλμο-καλλυντικά είναι η πιο σύγχρονη γενιά προϊόντων καθημερινής περιποίησης που αφορούν το εσωτερικό του ματιού, καθώς και την περιοχή των βλεφαρίδων.

Τι είναι τα Δάκρυα Ομορφιάς;
Πρόκειται για το πιο σύγχρονο καλλυντικό ματιών, ένα οφθαλμικό διάλυμα υαλουρονικού οξέως σε μονοδόσεις χωρίς συντηρητικά, το οποίο ενυδατώνει, προστατεύει και προσφέρει λάμψη στα ευαίσθητα μάτια. Τα Kiten Beauty ανήκουν στη νέα επαναστατική κατηγορία των οφθαλμο-καλλυντικών (ophthalmo-cosmetics).
Το προϊόν κατασκευάζεται με βάση τα πιο αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το βασικό τους συστατικό, το υαλουρονικό οξύ, αναζωογονεί, ενυδατώνει και προστατεύει τα μάτια για ένα νεανικό και υγιές βλέμμα.
Πώς χρησιμοποιούνται;
Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε να ενυδατώσετε τα μάτια σας. Καθημερινά, χρησιμοποιήστε το προϊόν πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ.
Έχουν κάποια παρενέργεια;
Το υαλουρονικό οξύ που είναι και το βασικό συστατικό των δακρύων ομορφιάς, βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και γι’ αυτό τον λόγο είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσει οποιαδήποτε αλλεργία.
Χρησιμοποιώ τεχνητά δάκρυα, γιατί να τα αλλάξω;
Τα Kiten Beauty λόγω του υαλουρονικού οξέως ενυδατώνουν σε βάθος τα μάτια και τα ξεκουράζουν, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες τα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για το γήρας αλλά και για τις παθήσεις. Επομένως, είναι το μόνα που προορίζονται για καλλυντική χρήση. Δεν είναι ένας απλός φυσιολογικός ορός (αποσταγμένο νερό δηλαδή) όπως στην περίπτωση των τεχνητών δακρύων. Είναι πολλά παραπάνω!
Χρησιμοποιώ τεχνητά δάκρυα διότι φοράω φακούς επαφής. Μπορώ για τον ίδιο σκοπό να βάζω τα Kiten Beauty; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;
Τα Δάκρυα Ομορφιάς προορίζονται για καθημερινή χρήση, ανεξάρτητα από το αν φοράμε φακούς επαφής, αφού δεν έχουν συντηρητικά με αποτέλεσμα να διατηρείται η ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης ακόμη και αν φοράμε φακούς επαφής για πολλές ώρες. Το υαλουρονικό οξύ των Δακρύων Ομορφιάς ενυδατώνει και προστατεύει για πολλές ώρες, κάτι που οι φυσιολογικοί οροί/τεχνητά δάκρυα δεν κάνουν.
Ποια είναι η διαφορά τους με το λεγόμενο «απλό κολλύριο»;
Το λεγόμενο «απλό κολλύριο» που χρησιμοποιούνταν έως τώρα σιγά-σιγά θα καταργηθεί, γιατί κάνει κακό στα μάτια μας μακροπρόθεσμα.
Η δραστική ουσία που περιέχει, naphazolin chloride, έχει την ιδιότητα να ασπρίζει τα μάτια όταν είναι κόκκινα, αλλά με παρενέργειες. Με τη  συχνή χρήση του τα μάτια συνηθίζουν και στη συνέχεια γίνονται όλο και πιο ευαίσθητα, δηλαδή κοκκινίζουν πιο εύκολα και πιο συχνά. Αντίθετα, τα Δάκρυα Ομορφιάς, τα οποία δεν έχουν καμία παρενέργεια (γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ), ενυδατώνουν και απαλύνουν τα μάτια.
Με συχνή χρήση τα προστατεύουν από αλλεργίες, κοκκινίλες καθώς και από σημάδια κούρασης.
Με ποιο άλλο προϊόν θα μπορούσαν να παρομοιαστούν;
Για να καθαρίσουμε το δέρμα μας χρησιμοποιούμε κάποιο σαπούνι και στη συνέχεια βάζουμε ενυδατική κρέμα (πολύ συχνά πριν το μακιγιάζ ως βάση για να την προστασία του δέρματος).Ο φυσιολογικός ορός αντιστοιχεί στο νερό με το οποίο πλένουμε το πρόσωπό μας και τα μάτια, ενώ τα Δάκρυα Ομορφιάς είναι η «ενυδατική» που χρησιμοποιούμε μετά.
Χρειάζονται και τα μάτια ενυδάτωση;
Σαφέστατα χρειάζονται, καθημερινά και ανελλιπώς. Τα μάτια υπόκεινται καθημερινά σε μεγάλη κούραση από τη στιγμή που ξυπνάμε έως τη στιγμή που θα κοιμηθούμε και χρειάζονται φροντίδα για να διατηρούνται υγιή και λαμπερά. Ο γρήγορος τρόπος ζωής, το τακτικό μακιγιάζ, η χρήση Η/Υ και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ζέστη, κρύο, αέρας, θαλασσινό αλάτι, φώτα, χρήση φακών επαφής, διάβασμα, πολύωρη εργασία, περιβαλλοντική μόλυνση και τα καυσαέρια) κουράζουν και ξηραίνουν απίστευτα τα μάτια, κάνοντάς τα να δείχνουν άτονα και κουρασμένα. Μόλις αρχίσετε την περιποίηση και την ενυδάτωσή τους, τότε θα καταλάβετε πόσο κουρασμένα και παραμελημένα ήταν.
Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ τα Δάκρυα;
Η χρήση τους είναι καθημερινή και όχι περιστασιακή, όπως ένα κολλύριο που θα χρησιμοποιούσαμε για τον καθαρισμό των ματιών και την αποφυγή κοκκινίλων. Η χρήση των Δακρύων Ομορφιάς είναι αντίστοιχη της ενυδατικής κρέμας.
Το υαλουρονικό οξύ των Δακρύων είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση;
Ναι. Τα Δάκρυα Ομορφιάς που το περιέχουν είναι τα πρώτα στην αγορά, τα οποία είναι όχι μόνο κατάλληλα για καθημερινή χρήση αλλά δίνονται και χωρίς συνταγή γιατρού.
Είναι ασφαλής η χρήση των Δακρύων Ομορφιάς;
Τα Δάκρυα Ομορφιάς είναι το πρώτο φαρμακευτικό προϊόν για καλλυντική χρήση με γνωστοποίηση στον ΕΟΦ και ελεγμένο κάτω από τα πιο αυστηρά standards. Γι’ αυτό και παρασκευάζεται από φαρμακευτική εταιρεία και όχι από εταιρεία καλλυντικών.
Αφού ανοίξω ένα φιαλίδιο, μέχρι πότε μπορώ να το χρησιμοποιώ;
Αφού ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί το πρωί (π.χ. πριν το μακιγιάζ) μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το βράδυ (π.χ. για μετά το ντεμακιγιάζ). Τα φιαλίδια μιας δόσης είναι φτιαγμένα για να διατηρούνται μια μέρα, αφού βέβαια έχετε αναποδογυρίσει το καπάκι για να το κλείσετε. Τα φιαλίδια Kiten Beauty είναι επανασφραγιζόμενα.
Ποιοι συστήνουν τα Kiten Beauty;
Οι καλύτεροι οφθαλμίατροι, ενώ τα χρησιμοποιούν παράλληλα και οι μεγαλύτεροι make-up artists για ένα νεανικό και λαμπερό βλέμμα.
Μπορώ να τα χρησιμοποιώ το καλοκαίρι;
Τα μάτια έχουν περισσότερη ανάγκη από ενυδάτωση το καλοκαίρι. Ο ήλιος, το αλάτι, η θάλασσα, η άμμος αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες τα κουράζουν και τα ξηραίνουν σε βαθμό που να δείχνουν κόκκινα και ταλαιπωρημένα με αποτέλεσμα να επιταχύνεται τη γήρανσή τους!
Τα Δάκρια Ομορφιάς προορίζονται για χρήση όλο τον χρόνο, (χειμώνα/καλοκαίρι) προσφέροντας την πλήρη αντιοξειδωτική προστασία που τα μάτια χρειάζονται ενάντια στον χρόνο!


Θα τα βρείτε σε επιλεγμένους οπτικούς οίκους και σε φαρμακεία σε όλη την Κύπρο. Αντιπρόσωποι και διανομείς, STELIOS THEMISTOCLEOUS LTD. Τηλ. 22437792, fax: 22357321, email: office@anyx.eu

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση