ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Κι όμως η βασίλισσα Ελισάβετ φορά το ίδιο βερνίκι νυχιών από το 1989

Τι λέει το πρωτόκολλο και ποια είναι η επιλογή της

H βασιλική οικογένεια εκτός από το πρωτόκλλο για τη συμπεριφορά, τους τρόπους, τις εκδηλώσεις κ.ο.κ τηρεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο και για την ομορφιά. Ένας από τους κανόνες ομορφιάς που πρέπει να υπακούσουν οι γαλαζοαίματες αφορά το μανικιούρ τους.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα νύχια των γαλαζοαίματων θα πρέπει να είναι κοντά και περιποιημένα και απαγορεύεται να είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα. Η αλήθεια είναι ότι βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και η δούκισσα του Cambridge έχουν άβαφα νύχια ή επιλέγουν να τα έχουν βαμμένα με ένα nude βερνίκι.Το 1989, σύμφωνα με την Essie, η αισθητικός της βασίλισσας ήρθε σε επαφή με την εταιρία και ζήτησε να τους στείλουν το βερνίκι Ballet Slippers, μία απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα. Από τότε το συγκεκριμένο nude βερνίκι νυχιών αποτελεί τη Νο.1 επιλογή της βασίλισσας.


Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη που έχει σπάσει το πρωτόκολλο όσον αφορά το μανικιούρ, είναι η Meghan Markle, η οποία αρκετές φορές έχει φωτογραφηθεί με μαύρα νύχια, αμφισβητώντας έτσι τους κανόνες του παλατιού.Αν και το Ballet Slippers της Essie μπορεί να είναι το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών, όμως ο φωτογραφικός φακός λίγες φορές την έχει εντοπίσει με γυμνά χέρια και ο λόγος είναι και πάλι το πρωτόκολλο.
Τα γάντια, εκτός του ότι αποτελούν ένα κομψό αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνισή της, την προστατεύουν από τα μικρόβια αφού καθημερινά έρχεται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους, κάνει χειραψίες - και υπάρχει ο φόβος για να κολλήσει κάποια ίωση που θα την καθηλώσει στο κρεβάτι και πρέπει να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της.

Ενάντια στο πρωτόκολλο όμως πήγε η πριγκίπισσα Diana  η οποία θεωρούσε παράλογα όλα αυτά και σταματήσει να φοράει γάντια στις δημόσιες εμφανίσεις της και έκανε κανονικές χειραψίες με τους ανθρώπους που τη χαιρετούσαν.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X