ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

INGLOT : PURPLE RAIN

Σταύρη Φράγκου

Οι αποχρώσεις του μωβ πρωταγωνιστούν στο νέο INGLOT make up look “Purple Rain”, προετοιμάζοντας τη χειμερινή παλέτα AW14.
 Η ανοιχτόχρωμη μωβ σκιά αναμειγνύεται με πιο βαθιές αποχρώσεις για ένα μυστηριώδες βλέμμα με διακριτική ένταση.
Στα χείλη, το μεταλλιζέ μπορντώ της βάσης ενισχύεται στο κέντρο των χειλιών με λαμπερά pigments για τρισδιάστατο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Get the look :
 Για το πρόσωπο εφαρμόζουμε το AMC lw100 σαν βάση, προσθέτοντας μια μικρή δόση AMC illuminator 63. Στη συνέχεια πουδράρουμε το πρόσωπο και τα μάτια απαλά με τη HD loose powder 42, για να σταθεροποιήσουμε τη βάση.
Τονίζουμε τα ζυγωματικά με τη HD Sculpting Powder 505 και από πάνω τοποθετούμε το Freedom System Face Blush 29
 με το πινέλο 3Ρ.

Στα μάτια χρησιμοποιούμε τη Freedom System Eyeshadow 39 ως βασική σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο με το πινέλο 29PO και σβήνουμε με ανοδική πορεία. Με το πινέλο εφαρμόζουμε τη Freedom System Eyeshadow 73 στο σημείο που ενώνεται το κινητό με το σταθερό βλέφαρο. Ολοκληρώνουμε με απαλό blending του Pure Pigment Eyeshadow 74.
Περιγράφουμε τα χείλη με το Soft Precision Lip Pencil 62 και σβήνουμε απαλά με μία μπατονέτα, γεμίζουμε τα χείλη με το Freedom System Lipstick 79 και τέλος ταμπονάρουμε το Pure Pigment Eyeshadow 22 με απαλές κινήσεις και ολοκληρώνουμε με μικρή ποσότητα Body Pigment 82 στο κέντρο των χειλιών.

Ολοκληρώνουμε το Purple Rain look βάφοντας τα νύχια με το O2M Nail Enamel 636.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση