ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Indie nails: Ίσως το πιο δημοφιλές trend στα νύχια για το 2021

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ριάνα Στυλιανού

Το περασμένο έτος ήταν γεμάτο με πρωτόγνωρα γεγονότα και συναισθήματα, με αποτέλεσμα να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας σε αυτά και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο. Το 2021 ξεκίνησε κάπως πιο αισιόδοξα, ωστόσο με την καραντίνα να μας περιμένει λίγες εβδομάδες αργότερα.  

Σήμερα, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του 3 lockdown (και ευελπιστούμε τελευταίου) και έχουμε αλλάξει την προοπτική μας σε διάφορα θέματα. Καταλάβαμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και φαίνεται πως όλη αυτή η εσωστρέφεια και ο εγκλεισμός, δημιούργησε μια έντονη ανάγκη για οτιδήποτε ευχάριστο, δημιουργικό και πολύχρωμο... και φυσικά τα νύχια μας αποτελούν το πρόσφορο έδαφος για όλα αυτά, καθώς έγιναν πλέον ο απόλυτος τρόπος έκφρασης. 

Όπως υποστηρίζουν οι fashionistas και οι λάτρεις της ομορφιάς, η τάση που απογειώθηκε φέτος στα νύχια, είναι τόσο καινοτόμα, τόσο vivid και εντυπωσιακή, που δύσκολα μπορεί να πει κανείς πώς δεν τη βρίσκει fun και stylish. Ο λόγος για τα Indie nails, το μανικιούρ που αντιμετωπίζει το κάθε νύχι διαφορετικά. Εξάλλου, indie είναι εν συντομία η λέξη independent, δηλαδή, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σε όλα τα επίπεδα.  

Στο feed μας είδαμε διάφορα κορίτσια της μόδας να υιοθετούν την εν λόγω τάση, κάνοντας ένα smiley face σε ένα νύχι, μερικές μαργαρίτες στο άλλο, ένα σύμβολο yin-yang στο τρίτο και πάει λέγοντας. Το mix n’ match ίσως να είναι ο καταλληλότερος ορισμός για να περιγράψουμε αυτή την τάση και να σας τονίσουμε πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και κανένας κανόνας για να ακολουθήσετε. Αρκεί να έχετε φαντασία και την κατάλληλη έμπνευση. 

Έτσι, σας διασφαλίζουμε με τις ομορφότερες αναρτήσεις που κάναμε save κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων όπου αναδεικνύουν την εν λόγω τάση στα νύχια, για να αντλήσετε το inspo που χρειάζεστε. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jess Cheng (@thejesscheng)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @evemeetsnails

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
νύχια  |  τάση  |  χρώμα  |  2021  |  wow  |  trend  |  cool  |  edgy  |  nail  |  art

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση