ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Η Victoria Beckham λανσάρει σειρά αρωμάτων

Την αφιερώνει στον σύζυγό της David Beckham

Μαρία Σάββα

Παρά τον πέρασμο πολλών δεκαετιών μαζί, η σχέση του David Beckham και της Victoria παραμένει αναλλοίωτη ως πηγή έμπνευσης για τους δυο τους. Αντίστοιχα, η ίδια αλήθεια ισχύει και για τη Victoria, που βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο λόγω της επιτυχίας του δικού της brand αλλά και της επερχόμενης σειράς αρωμάτων που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Πριν λίγες ώρες, η καμπάνια για τα νέα προϊόντα κυκλοφόρησε, με τη Victoria να λάμπει σε ένα από τα πιο αισθησιακά βίντεο της σταδιοδρομίας της. Με σαγηνευτική διάθεση, αφήνεται στον φωτογράφο και παρουσιάζει τα νέα αρώματα του ομώνυμου brand της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τον έρωτα, και συγκεκριμένα, τον έρωτά της με τον David (κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι αναμενόμενο).

Τα αρώματα θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Σεπτεμβρίου, με ένα από αυτά να ονομάζεται ''Portofino '97''. Ήδη, γνωρίζουμε ότι αυτή η περιοχή της Ιταλίας έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, καθώς την επισκέφθηκαν το 1997, σχεδόν ένα χρόνο πριν γεννηθεί ο πρώτος τους γιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα τρία αρώματα στη σειρά επιτρέπουν στους οπαδούς να ανακαλύψουν ορισμένες από τις πιο προσωπικές αναμνήσεις της Victoria με τον David, καθώς το brand αποτυπώνει τις δικές της εμπειρίες και ατμόσφαιρες μέσα από κάθε άρωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση