ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Η Nicole Kidman σε beauty καμπάνια

Σταύρη Φράγκου

Η Nicole Kidman γίνεται το πρόσωπο της Neutrogena, αποτελώντας μέλος μιας επίλεκτης ομάδας διάσημων γυναικών που τη στηρίζουν, όπως οι Kerry Washington Jennifer Garner, Julie Bowen, Kristen Bell, Sandra Echeverria, Hayden Panettiere και Olivia Holt.

«Η Neutrogena είναι μια εταιρεία συνυφασμένη με την υγεία της επιδερμίδας. Αυτή τη στιγμή ειλικρινά μπορώ να πω ότι αγαπώ τη ζωή περισσότερο από ποτέ, η υγεία μου και η υγεία της επιδερμίδας μου είναι οι βασικές μου προτεραιότητες. Στην πραγματικότητα το να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν είναι διαδικασία δοκιμής και λάθους, ευστοχίας ή αστοχίας, καθώς κάποια πράγματα λειτουργούν και κάποια όχι. Αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου αναζητώ κάτι που απλά να λειτουργεί, γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε μία ομάδα με πάθος και αφοσίωση» δήλωσε η Kidman για τη συνεργασία της με την εταιρεία.

Την ίδια ικανοποίηση δείχνει και η άλλη πλευρά. Ο Γενικός Διευθυντής της μάρκας, Cory Price σημείωσε: «H Nicole ενσαρκώνει το αληθινό πνεύμα των γυναικών που είναι αφοσιωμένες στην καθημερινότητά τους. To πάθος, η δύναμή και η προσήλωσή τους είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες της NEUTROGENA® να ξεχωρίζουν. Η Nicole ενθαρρύνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την ομορφιά τους μέσα από μία υγιή επιδερμίδα και να εξερευνήσουν τις απίστευτες δυνατότητες της NEUTROGENA».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X