ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η νέα μούσα της Estee Lauder είναι απλά υπέροχη!

Σταύρη Φράγκου

Αν δεν την ήξερες πριν να διαβάζεις αυτή τη σελίδα, σημαίνει είσαι λιγάκι αδιάβαστη αλλά no worries εμείς είμαστε εδώ. Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή…

Η Fei Fei Sun ήταν το πρώτο μοντέλο από την Κίνα που εμφανίστηκε σε cover της Αμερικάνικης, Ιταλικής, Ιαπωνικής και Τουρκικής Vogue, αλλά και του Harper's Bazaar Ισπανίας. Ήταν επίσης στο εξώφυλλο της κινεζικής Vogue περισσότερες από 8 φορές ενώ δούλεψε με τα καλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Mario Testino, οι Inez & Vinooh, ο Tim Walker και η Annie Lebovitz.

Η οικογένεια Estée Lauder αποφάσισε να προσθέσει και το δικό της όνομα στο βιογραφικό της Fei Fei Sun και έχει υπογράψει με το μοντέλο για να εκπροσωπήσει παγκόσμια την μάρκα. Η Sun θα ακολουθήσει τα βήματα των Kendall Jenner, Joan Smalls, Yang Mi, Hilary Rhoda και Misty Copeland.«Έχω τιμή να συμμετάσχω στην ομάδα με απίστευτες γυναίκες που εκπροσωπούν την Estée Lauder», «Μεγαλώνοντας στην Κίνα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα εκπροσωπούσα μια τέτοια εικονική μάρκα ομορφιάς. Αυτό είναι ένα πραγματικό όνειρο. " δήλωσε η Sun. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση