ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Η καμπάνια MAC Viva Glam τιμά την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας το έργο της Unicef

Η καμπάνια MAC Vivα Glam δωρίζει $1,500,000 δολάρια υπστηρίζοντας το έργο της Unicef που βοηθά γυναίκες και παιδιά σε ανάγκη.

Με γνώμονα την επί 19 χρόνια συνεργασία του προγράμματος με τη UNICEF, η δωρεά θα καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες ενάντια
του HIV για τις μητέρες, τα παιδιά καθώς και τα μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας.

Προς τιμήν της ημέρας της μητέρας στις 8 Μαΐου, η M· A·C COSMETICS ανακοινώνει με υπερηφάνεια πως η φιλανθρωπική καμπάνια, MAC VIVA GLAM θα δωρίσει $1,500,000 δολάρια συνεχίζοντας να υποστηρίζει την αποστολή της UNICEF, ώστε να διασφαλίσει πως όλες οι μητέρες και τα παιδιά, αλλά και τα μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας παγκοσμίως θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες για την πρόληψη, θεραπεία φροντίδα και υποστήριξη ενάντια του ιού HIV.

© UNICEF/UN0543907/Schermbrucker© UNICEF/UN042017/Xia

Από το 2003, η MAC έχει δωρίσει $15,000,000 υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της UNICEF ενάντια του HIV/AIDS μέσω της καμπάνιας M·A·C VIVA GLAM. Με κάθε πώληση οποιουδήποτε VIVA GLAM lipstick, το ποσό δωρίζεται σε οργανισμούς όπως η UNICEF, υποστηρίζοντας τα θέματα υγείας και τα δικαιώματα των ανθρώπων κάθε ηλικίας, όλων των φύλων και εθνών. Η τελευταία οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε το πρόγραμμα, θα επεκτείνει και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για την θεραπεία του HIV για τις ευαίσθητες κοινότητες της Βραζιλίας, της Κίνας, της Αιθιοπίας, Της Νότιας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

«Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα που μητέρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν, πρέπει να αναγνωρίσουμε την επιτακτική ανάγκη καταπολέμησης της ανισότητας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όσον αφορά τα θέματα υγείας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του στίγματος που βαραίνει τους ανθρώπους που πάσχουν απο τη συγκεκριμένη ασθένεια, καθώς αντιμετωπίζουν ακόμα λανθασμένες αλλά ισχυρές προκαταλήψεις» αναφέρει η AÏDA MOUDACHIROU-REBOIS, CHIEF MARKENTING OFFICER, M· A·C COSMETICS,
«Είμαστε αρκετά υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη UNICEF με στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων για το τομέα υγείας και για να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στο όραμά μας για μία γενιά που θα καταπολεμήσει τον ιό του AIDS. Είμαστε ευγνώμονες για την κοινότητα μας που συνεχίζει να υποστηρίζει τις προσπάθειες μας αγοράζοντας τα VIVA GLAM lipsticks, για να μπορέσουμε να επεκτείνουμε αυτό τη σημαντικό έργο.»

© UNICEF/ UNI353215/Tesfaye

Παρόλη τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, το AIDS παραμένει η κύρια αιτία θανάτου των γυναικών κατά την αναπαραγωγική ηλικία. Τα κορίτσια στην εφηβεία αντιπροσωπεύουν πάνω από το 77% όλων των νέων μολύνσεων από το HIV μεταξύ των εφήβων το 2020. Επιπλέον, 150.000 παιδιά ηλικίας 0-9 ετών απέκτησαν ιό HIV το 2020, περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί.

© UNICEF/BRZ/César Tadeu

© UNICEF/UN0557162/Schermbrucker

«Τα τελευταία 25 χρόνια, έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι για τη διάγνωση και τη θεραπεία του ιού και έχουν σωθεί αρκετές ζωές. Παρόλα αυτά ακόμη παραμένει μία σημαντική πρόκληση για τη δημόσια υγεία κυρίως για τα έφηβα κορίτσια και τις γυναίκες – μία πραγματικότητα που επιδεινώθηκε από τις επιπτώσεις της πανδημίας», αναφέρει ο ABOUBACAR KAMPO, DIRECTOR OF UNICEF, HEALTH SECTION, PROGRAMME DIVISION.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πεθαίνουν από την ασθένεια του AIDS εξαιτίας της άνισης πρόσβασης σε εξετάσεις και θεραπεία, καθώς και εξαιτίας της υφιστάμενης ανισότητας που επικρατεί μεταξύ των φύλων, του στίγματος και των διακρίσεων. Η UNICEF είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την M· A·C COSMETICS, η οποία έχει ταχθεί δυναμικά υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTIQ+ κοινότητας, ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με το HIV/AIDS. Μαζί θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και θα φέρουμε τον προγραμματισμό για τον ιό HIV στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων των μητέρων, των εφήβων, των νεαρών γυναικών και της LGBTIQ+ κοινότητας».

© UNICEF/BRZ/César Tadeu

Η δωρεά του προγράμματος M·A·C VIVA GLAM θα υποστηρίξει το όραμα της UNICEF να καλύψει το κενό για τη θεραπεία του HIV για τις μητέρες και τα παιδιά που ανήκουν στις περιθωριοποιημένες κοινότητες, παρέχοντας εξειδικευμένα προγράμματα για την υποστήριξη της LGBTIQ+ κοινότητας.

© UNICEF/M2M/ Muchenjekwa

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:
• Βραζιλία: Διασφάλιση της έγκαιρης πρόσβασης των εφήβων (15-19 ετών) που διαγνώστηκαν με τον ιό HIV στη φροντίδα και θεραπεία.
• Κίνα: Διασφάλιση πως οι έγκυες γυναίκες που ζουν με τον ιό HIV έχουν άμεση πρόσβαση στη περίθαλψη και την antiretrοviral θεραπεία και τα μωρά που γεννιούνται από αυτές λαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες θεραπείας έως και 18 μήνες μετά τη γέννα.
• Αιθιοπία: Διασφάλιση πως οι γυναίκες που ζουν με HIV δέχονται όλες τις υπηρεσίες για την πρόληψη μετάδοσης του ιού στα μωρά τους και πως τα παιδιά που γεννιούνται με τον ιό HIV λαμβάνουν antiretrοviral θεραπεία και οι εργαζόμενοι στο τομέα της υγείας σε περιοχές της Αιθιοπίας που πλήττονται από συγκρούσεις μπορούν να λαμβάνουν και να παρέχουν ψυχοκοινωνική υποστήριξη.
• Νότια Αφρική: Εξασφάλιση έγκαιρης πρόσβασης σε θεραπεία για παιδιά (0-14 ετών).
• Περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής: Το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στην διερεύνησή και στη κατανόηση τρόπων ώστε να αυξηθεί η πρόσβαση σε θεραπεία για τη LGBTIQ+ κοινότητα.

M• A•C VIVA GLAM X UNICEF
Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης MAC VIVA GLAM δημιουργήθηκε στο αποκορύφωμα της επιδημίας του AIDS το 1994 με στόχο να φέρει μία σημαντική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων που ζουν και επηρεάζονται από το HIV/AIDS. Από το 2003, η M· A·C έχει δωρίσει περίπου $15,000,000 USD στις προσπάθειες της UNICEF να μειώσει τη μετάδοση του HIV από τις μητέρες στα παιδιά τους δίνοντας ένας τέλος στην ασθένεια για τα παιδιά και τους εφήβους που νοσούν από αυτήν, με κύριο στόχο να καλυτερεύσουν οι υπηρεσίες στο επίπεδο της κοινότητας μειώνοντας το στίγμα και δημιουργώντας ζήτηση για τις υπηρεσίες από τους πιο ευαίσθητους πληθυσμούς. Μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας, το 100% των πωλήσεων των VIVA GLAM LIPSTICK από όλο το χρόνο πηγαίνουν σε οργανισμούς και προγράμματα που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος με ίσα δικαιώματα για όλους- συγκεντρώνοντας πάνω από $500,000,000 δολάρια μέχρι σήμερα.

UNICEF
Η UNICEF εργάζεται στα πιο δυσπρόσιτα σημεία με στόχο να προσεγγίσει τις ευαίσθητες κοινότητες παιδιών και εφήβων ώστε να προστατέψει τα δικαιώματα κάθε παιδιού σε κάθε σημείο της γης. Ανάμεσα σε πάνω από 190 χώρες και εδάφη, η UNICEF κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να επιβιώσουν, να ευημερήσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και πότε να μη τα παρατήσουν. Η UNICEF USA προωθεί την παγκόσμια αποστολή της UNICEF συσπειρώνοντας το αμερικανικό κοινό για να υποστηρίξει τα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου. Μαζί εργαζόμαστε για έναν κόσμο που θα υποστηρίζει τα δικαιώματα όλων των παιδιών και θα βοηθάει κάθε παιδί να ευημερεί

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση