ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Hair tips από κομμωτή, για να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας

Ρωτήσαμε τον ειδικό

Ριάνα Στυλιανού

«Μια κακή συνήθεια που βλέπω πολλές γυναίκες να κάνουν είναι να πειράζουν τα μαλλιά τους με τα δάκτυλά τους.» μάς είπε ο Γιώργος Παντελή ιδιοκτήτης του Rust ‘n Roll. 

Όντως, αυτή είναι μια συνήθεια που κάνουμε οι περισσότερες ασυναίσθητα, αλλά με βάση τους ειδικούς, δεν είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό σπεύσαμε και ζητήσαμε μερικά hair tips, για να αποφύγουμε αυτή τη φθορά και το σπάσιμο της τρίχας. 

Ο Γιώργος Παντελή  σημείωσε: «Αυτό θα οδηγήσει στο σπάσιμο της τρίχας, αλλά και στο λάδωμα του τριχωτού της κεφαλής, με αποτέλεσμα να πλένεται το μαλλί πιο συχνά από όσο χρειάζεται. Επομένως, αφήστε τα μαλλιά σας ήσυχα. Μπορείτε να τα δέσετε σε ελαφριά αλογοουρά ή σε χαλαρή πλεξούδα εκείνες τις φορές που νιώθετε ότι θέλετε να τα αγγίζετε.»    

«Επίσης, ακόμα ένας τρόπος για να αποφύγετε το σπάσιμο των μαλλιών σας, είναι να κοιμάστε πάνω σε βαμβακερές ή μεταξωτές μαξιλαροθήκες, που δεν έχουν τραχιά υφή.», πρόσθεσε. 

Φυσικά, τον ρωτήσαμε σε ποια προϊόντα να επενδύσουμε για την περιποίησή τους, και ο ίδιος ήταν σαφής σε ένα πράγμα. Επαγγελματικά προϊόντα πάντα. 

«Όσον αφορά την επιλογή των προϊόντων που θα επιλέξετε για την περιποίηση των μαλλιών σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα επαγγελματικά προϊόντα, που θα σας τα συνιστήσει ο κομμωτής σας με βάση τις ανάγκες σας. Αυτά των υπεραγορών συμπεριλαμβάνουν τόσα πολλά κακά χημικά για το μαλλί σας, με αποτέλεσμα να χαθεί η λάμψη και η ζωντάνια από αυτά.»  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @rustnrollcy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ομορφιά  |  τιπς  |  μαλλιά  |  beauty  |  hair  |  tips  |  must know

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση