ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

H τάση της άνοιξης που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Μπορεί να σμιλεύσει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, να σηκώσει τα μάγουλα, να δώσει λάμψη και ζωντάνια στο συνολικό μακιγιάζ μας.

Σταύρη Φράγκου

Το ρουζ κάνει δυναμικό comeback στο νεσεσέρ αφού αποτελεί την τάση που επέστρεψε στο μακιγιάζ και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες καθώς υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις και υφές ρουζ. Εκτός όμως από τις επιλογές στην αγορά, υπάρχουν και πολλοί τρόποι που μπορούμε να εφαρμόσουμε το ρουζ.

Μπορεί να σμιλεύσει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, να σηκώσει τα μάγουλα, να δώσει λάμψη και ζωντάνια στο συνολικό μακιγιάζ μας. Το ρουζ εφαρμόζεται ψηλά στα ζυγωματικά και στους κροτάφους, στα μήλα, στη μύτη ή ακόμα και στο ντεκολτέ δείχνοντας πάντα κομψό και νεανικό. 

Εμείς σας παραθέτουμε διάφορους τρόπους για να το φορέσετε.

1. Μπορείτε να δημιουργήστε μια νοητή γραμμή, περνώντας το ρουζ από το ένα μάγουλο στο άλλο χωρίς να παραλείψετε το κέντρο της μύτης. Το τρικ αυτό χαρίζει νεανικότητα στο πρόσωπο.

2. Αν το πρόσωπο σας είναι οβάλ πρόσωπο, επικεντρωθείτε στα μήλα για ένα πιο νεανικό και plump αποτέλεσμα - το οποίο δεν ταιριάζει σε στρογγυλό πρόσωπο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@candiceswanepoel)

3. Για ένα sunkissed αποτέλεσμα, δημιουργήστε μια νοητή γραμμή με το ρουζ, αυτή τη φορά εφαρμόζοντάς το ρουζ από το ένα ζυγωματικό στο άλλο τοποθετώντας το και στο κέντρο της μύτης. 

4. Για να δείχνει πιο αδύνατο το πρόσωπο σας εφαρμόστε το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά, "σβήνοντάς" το προς τους κροτάφους και τη γραμμή των μαλλιών. 

5. Αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ σας, μπορείτε να εφαρμόσετε το ρουζ πάνω από το countouring, κάνοντας καλό blending για να μπορεί το ένα προϊόν να "λιώσει" ομοιόμορφα πάνω στο άλλο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

6. Εκτός από το πρόσωπο, μπορείτε να εφαρμόσετε ότι έχει μείνει στο πινέλο σας από το ρουζ στο κέντρο του ντεκολτέ για ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα.

7. Για να δημιουργήσετε την matchy matchy εμφάνιση των μοντέλων στο SS22 show του οίκου Anna Sui, εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα ρουζ σε κρεμώδη υφή στα μάγουλα, στο κέντρο της μύτης, στα βλέφαρα και στα χείλη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna Sui (@annasui)

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση