ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

H τάση ομορφιάς που κυριάρχησε στα Golden Globes 2024

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μας makeup looks.

Ριάνα Στυλιανού

Η μοναδική μας έγνοια αυτό το πρωί, ήταν να δούμε τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί των βραβείων Golden Globes 2024, που πραγματοποιήθηκε το βραδύ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Τα gowns που επέλεξαν να φορέσουν οι celebrities στα φετινά βραβεία ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, κάποια περισσότερο από άλλα, αλλά σε γενικές γραμμές το ύφος του ενδυματολογικού κώδικα είχε ως κυρίαρχο στοιχείο τη λάμψη και την αίγλη.

Best dressed ήταν αναμφίβολα η JLo με ένα καταπληκτικό ροζ gown από Nicole + Felicia Couture διακοσμημένο με τριαντάφυλλα, όπως επίσης και η Natalie Portman με ένα υπέρλαμπρο Christian Dior Haute Couture gown.

Τι συνέβη όμως με το κεφάλαιο «Ομορφιά»;

Παρατηρήσαμε πως μια τάση επικράτησε στο κόκκινο χαλί όσον αφορούσε τα beauty looks των celebs, και αυτό δεν ήταν άλλο από τη φυσικότητα.

Λίγα ήταν τα looks που είχαν ως κυρίαρχο στοιχείο τα κόκκινα χείλη ή ένα δραματικό smokey look. Οι περισσότεροι makeup artists που επιμεληθήκαν τα μακιγιάζ των γυναικών που έδωσαν το «παρών» τους στο red carpet, ήθελαν να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά, μέσα από γήινες και pink-ish αποχρώσεις, glossy χείλη και ιριδίζον σκιές. 

Δείτε τα αγαπημένα μας makeup looks:

Selena Gomez

Allison Williams

Andra Day 

 Elle Fanning 

Natalie Portman 

Taylor Swift

Rose McIver

Elizabeth Olsen

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση