ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

H Gerovital είναι το brand που πρέπει να εντάξετε στην ρουτίνα σας

Gerovital – Η ιστορία

Ο τύπος Gerovital H3 (γνωστός ως GH3) ανακαλύφθηκε το 1960 από την καθηγήτρια Dr. Ana Aslan, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην διαδικασία γήρανσης και την έρευνα αντιγηραντικών θεραπειών.

Ως αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας, επήλθε η διάκριση σε διεθνή συνέδρια όπου επιστήμονες από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Η.Β., Ιαπωνία, Ιταλία και Αυστρία επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα του Gerovital H3. Η εταιρεία στη συνέχεια, ανέπτυξε τις σειρές Gerovital H3, Gerovital Plant, Gerovital Evolution και Aslavital, χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες φόρμουλες.

Σειρές προϊόντων και αποτελεσματικότητα
Οι σειρές καλλυντικών Gerovital H3 χρησιμοποιήθηκαν σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες στο Εθνικό Ινστιτούτο Γεροντολογίας και γηριατρικής στη Ρουμανία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Gerovital ταχτικά, οι δραστικές ουσίες που συνδυάζονται στην σύνθεση αυτών έχουν γνήσια αποτελέσματα στο να επιβραδύνουν τη γήρανση και να προστατεύουν το δέρμα, διασφαλίζοντας νεανική εμφάνιση και υγιή λάμψη.  

Σπάζοντας τα σύνορα της Ρουμανίας, με την υπόσχεση της παρατεταμένης νεότητας, ηγέτες όπως ο J. F. Kennedy, ο Charles de Gaulle, ο Konrad Adenauer και διασημότητες όπως η Marlene Dietrich, οι αδελφές Gabor, η Elizabeth Taylor, Salvador Dali, Kirk Douglas και όχι μόνο, εντάσσονται με το πέρασμα του χρόνου,  ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές της.

Σειρές προϊόντων
Η Gerovital επεκτείνοντας τις δραστηριότητες τις σε νέες σειρές καλλυντικών έχει επενδύσει σε πρωτοποριακές σειρές όπως η Gerovital Luxury.

Η παγκοσμίως πλέον γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, εταιρεία Gerovital, έχει σαν στόχο την προσφορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με χαμηλό κόστος αγοράς των, ούτως ώστε να παραμένει προσιτή στον καταναλωτή .

***Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Gerovital στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 4:00-8:00 μμ., στη Θεμιστοκλή Δέρβη 21Α, στη Λευκωσία με προσφορές γνωριμίας σε όλα τα προϊόντα.
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας.

 

 

 

 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X