ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Ερεθισμένη μύτη μετά την γρυπή: Πώς να την «καλύψεις» σωστά με μακιγιάζ

Το καλύτερο τιπ για τον κρύο καιρό

Μαρία Σάββα

Οι ενοχλητικές συνέπειες του κρυολογήματος, όπως τα πρησμένα μάτια, η αίσθηση φαγούρας στο πρόσωπο και η βουλωμένη μύτη, μπορούν να καθιστούν το μακιγιάζ μια πρόκληση. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένα κόλπα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας και να αισθανθείτε καλύτερα.

Καταρχάς, αποφύγετε το υπερβολικό μακιγιάζ. Ενώ η τάση είναι να καλύπτουμε τα πάντα με μακιγιάζ, όταν είστε άρρωστοι, λιγότερο είναι πράγματι περισσότερο. Αποφύγετε τα βαριά προϊόντα που μπορεί να ερεθίσουν τα πρησμένα μάτια σας. Καταλήξτε σε μια ελαφριά εφαρμογή, επικεντρώνοντας την προσοχή σε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ένα πολύτιμο κόλπο είναι η χρήση κρέμας BB αντί για υγρό foundation. Η ελαφριά υφή της κρέμας BB προσφέρει φυσική κάλυψη και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Αντί να χρησιμοποιείτε πλήρες μακιγιάζ, επιλέξτε την κρέμα BB για ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Κλειδώστε το μακιγιάζ σας με πούδρα για να διατηρήσετε την διάρκεια του. Ωστόσο, λάβετε υπόψη τη ξηρότητα του δέρματός σας και περιορίστε τη χρήση πούδρας στο ελάχιστο, ειδικά στις περιοχές που είναι πιο ευαίσθητες.

Όσον αφορά τα χείλη, αποφύγετε τα ξηρά κραγιόν ή lip gloss. Επιλέξτε ένα ενυδατικό balm για τα χείλη για να αντιμετωπίσετε τη σκασμένη επιδερμίδα.

Τέλος, προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα φυσικό look. Χρησιμοποιήστε λίγο ρουζ μαζί με την κρέμα BB και ενδεχομένως λίγο concealer για τις περιοχές κάτω από τα μάτια. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαίνεστε φρέσκοι και φυσικοί, ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση