ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Ένα βήμα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεται από το skin care routine σας

Πρέπει να γίνεται σχολαστικά.

Ριάνα Στυλιανού

Η ρουτίνα ομορφιάς για μια γυναίκα δεν είναι και εύκολο πράγμα. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά και πολλές θεραπείες που συνιστούν οι αισθητικοί, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι πληροφορίες να γίνονται μια τεράστια μάζα στο μυαλό μας, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι να προαγοράσουμε για να έχουμε την πολυπόθητη λάμψη στο πρόσωπό μας.

Ένα step ωστόσο που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία για να έχετε πάντα ένα λαμπερό και υγιής δέρμα, είναι ο σωστός καθαρισμός του προσώπου. Ίσως να σας ακούγετε βαρετό ή πολύ βασικό step... αλλά αν αυτό δεν γίνεται όπως πρέπει, τότε μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ακμή, μαύρα στίγματα, διάφορες μολύνσεις στα μάτια από σκιές, μολύβια και mascara, αλλά και θαμπή επιδερμίδα γενικότερα.

Ο καθαρισμός είναι το πιο σημαντικό βήμα για κάθε επιδερμίδα, γι’ αυτό απαιτεί τα σωστά προϊόντα και μερικά λεπτά από τον χρόνο σας, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Αποφύγετε το πλύσιμο με σαπούνι, αφρόλουτρο ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν το οποίο δε συνίσταται για το πρόσωπο και επενδύστε σε προϊόντα που να απαλλάσσουν το πρόσωπό σας από μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες της ατμόσφαιρας.

1. Αρχικά, απαλλαχτείτε από τα λιπαρά κατάλοιπα του προσώπου σας με ένα makeup remover που να έχει μία σύνθεση από λάδι.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε πάνω στο cotton pad σας, κάποιο προϊόν που να έχει βάση το νερό, όπως για παράδειγμα ένα toner, micellar water ή τζελ καθαρισμού, για να βεβαιωθείτε πως απομακρύνατε και το παραμικρό ίχνος σκόνης και ρύπων από τους πόρους.

3. Μετά πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ειδικό σαπούνι για να ισορροπήσετε το PH σας.

4. Και τέλος, ξαναπεράστε το πρόσωπό με ένα καθαρό βαμβάκι και toner, για να βεβαιωθείτε πως δεν έχει απομείνει κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Tip:
Mετά από κάθε καθαρισμό, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με έναν ορό ή μια κρέμα που να καλύπτει τις ανάγκες του δέρματός σας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση