ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Διατηρήστε την sun-kissed επιδερμίδα σας με αυτά τα tips

Ακόμα και μετά τις διακοπές

Ριάνα Στυλιανού

Είμαστε σχεδόν σίγουροι, ότι σε όλες τις γυναίκες αρέσει η φυσική, ελαφρός ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα ροδαλά μάγουλα από τον ήλιο, λίγες φακίδες εδώ και εκεί, και το εξωτικό, effotless look που μπορεί να χαρίσουν οι ακτίνες του ήλιου.

Εννοείται προστατευόμαστε πάντα με αντηλιακό, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσκοπο, ωστόσο το ελαφρός μαύρισμα/ κοκκίνισμα δε μπορούμε πάντα να το αποφύγουμε.

Επομένως, για να μην χάσετε τόσο γρήγορα αυτό το κλασικό μεσογειακό look, δείτε μερικά tips που θα σας φανούν χρήσιμα αυτή την περίοδο.

Ενυδάτωση
Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας μας, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι το ότι διατηρεί το μαυρισμένο χρώμα για περισσότερο χρονικό διάστημα. Μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση, η πλούσια ενυδάτωση είναι απαραίτητη.

Προτιμήστε τα κρεμώδη προϊόντα
Τα κρεμώδη προϊόντα χαρίζουν μια πιο φυσική όψη στο μακιγιάζ και με ελαφριές ταμποναριστές κινήσεις έχουμε ως αποτέλεσμα το natural glow. Με αυτή την τεχνική στο μακιγιάζ σας, θα αφήσετε το λαμπερό ηλιοκαμένο σας δέρμα να αναδειχθεί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση