ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Cruise 2024/25: Στο Beauty Backstage της Chanel

Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιηθήκαν στα μοντέλα.

Ριάνα Στυλιανού

Στο MAMO, Centre d’art de la Cité radieuse του αρχιτέκτονα Le Corbusier στη Μασσαλία, παρουσιάστηκε η νέα συλλογη Chanel Cruise 2024/25, σε μια πόλη όπου η Virginie Viard ερχεται σε επαφή με τα συναισθήματά της.

Το κτίριο το οποίο μετατράπηκε σε catwalk, σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σαν αυτόνομη πόλη για να στεγάσει οικογένειες που τα σπίτια του καταστράφηκαν από τους βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Επίσης η Μασσαλία σαν πόλη βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του γαλλικού τύπου λόγω αναταραχών, και σίγουρα ήταν ένας σχετικά απρόβλεπτος προορισμός για το Cruise ταξίδι του οίκου Chanel, ειδικά μετά το Μάντσεστερ και το Ντακάρ.

Image 1 - Look 11

Ενδιαφέρον σε αυτή την κολεξιόν δεν ήταν μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ των μοντέλων, αλλά και τα βeauty looks που ταίριαξαν απίστευτα με το όλο παρουσιαστικό.

Image 1 - Look 15

Ενδιαφέρον σε αυτή την κολεξιόν δεν ήταν μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ των μοντέλων, αλλά και τα βeauty looks που ταίριαξαν απίστευτα με το όλο παρουσιαστικό.

View 3 - Look 17 - Cruise 2024/25

Image 1 - Look 18

Get the look:

Στα χείλη τους τα μοντέλα φορούσαν μια εξαιρετικά απαλή και φυσική απόχρωση κραγιόν σε nude χρώμα, που ενυδάτωνε τα χείλη τους χαρίζοντάς τους μια διακριτική λάμψη.

Στα μάτια των μοντέλων εφαρμόστηκε μια μεταλλική σκιά σε χρυσο-χακί απόχρωση, η οποία ταίριαζε απόλυτα με όλα τα skin tones.

Η επιδερμίδα ήταν λαμπερή με μια δόση ηλιοκαμένου look, το οποίο επιτεύχθηκε με ένα τρίχρωμο ρουζ.

 The products:

 

 

 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση