ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Bubble ponytail: Πως να υιοθετήσετε το πιο γιορτινό και elegant χτένισμα

5 hairstyles που θα σας πείσουν να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο χτένισμα αυτή την Πρωτοχρονιά.

Μαρία Καραμάνου

Το bubble ponytail είναι πράγματι ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό χτένισμα που προσδίδει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στην κλασική αλογοουρά. Αυτό το χτένισμα είναι όχι μόνο εύκολο να δημιουργηθεί, αλλά και ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αντιμετωπίσετε μια «bad hair day» με στυλ. Το bubble ponytail δεν απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Με μερικά λαστιχάκια και ένα spray για υφή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα σε λίγα λεπτά. Η δομή των «φούσκων» στο bubble ponytail προσθέτει μια διασκεδαστική πινελιά Αν έχετε μια ημέρα που τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται, το bubble ponytail είναι η ιδανική λύση. Κρατά τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας ενώ παράλληλα προσφέρει μια κομψή εμφάνιση.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με τον αριθμό των «φούσκων» που δημιουργείτε, προσαρμόζοντας το χτένισμα σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ. Επομένως, αν ψάχνετε ένα χτένισμα που είναι εξίσου βολικό και κομψό, το bubble ponytail είναι μια εξαιρετική επιλογή που επιτυγχάνει τον σκοπό αυτό με στυλ και διασκεδαστικό τρόπο.

Για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή bubble αλογοουρά, πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα. Ας αναλύσουμε πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα:

Βήμα 1: Προετοιμασία των Μαλλιών
Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι καθαρά και στεγνά. Ένας καλός καθαρισμός και ένα ενυδατικό conditioner θα βελτιώσουν την υφή των μαλλιών σας.

Βήμα 2: Προσθήκη Υφής με Σπρέι
Εφαρμόστε ένα spray για υφή στα μαλλιά σας για να προσθέσετε όγκο και κίνηση. Τα προϊόντα με αλάτι ή texturizing συστατικά είναι ιδανικά για αυτό το στυλ.

Βήμα 3: Διαχωρισμός των Μαλλιών
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία ίσα τμήματα. Χρησιμοποιήστε λεπτά, διάφανα λαστιχάκια για να διαχωρίσετε κάθε τμήμα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε λαστιχάκια που δεν προκαλούν τράβηγμα ή ζημιά στα μαλλιά.

Βήμα 4: Δημιουργία των Φουσκών
Ξεκινώντας από τη ρίζα, δέστε το πρώτο λαστιχάκι και δημιουργήστε μία μικρή φούσκα. Στη συνέχεια, προχωρήστε προς τα κάτω, διαχωρίζοντας και δένοντας τα υπόλοιπα τμήματα, δημιουργώντας φούσκες για κάθε τμήμα.

Βήμα 5: Φινίρισμα
Προσθέστε ένα τελικό ψεκασμό με σπρέι για να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν σταθερά και ότι το χτένισμα θα διαρκέσει.

Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά bubble ponytails και εμπνευστείτε για το δικό σας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς: 

Photo By @lacyredway On Instagram

Photo By @clairerose On Instagram

Photo By @hairbyruslan On Instagram

Photo By @gigihadid On Instagram

Photo By @zohnabeauty On Instagram

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση