ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Blushadow: ο τρόπος που θα φοράμε το blush το 2019!

Με τη σαρωτική άφιξη του contouring και του highlighting, το blush βρέθηκε να στέκεται σχεδόν αμήχανα μέσα στο νεσεσέρ μας έχοντας, ξεκάθαρα, χάσει τον ρόλο που έπαιζε στο μακιγιάζ τα προηγούμενα χρόνια. 

Όμως η celebrity makeup artist Jillian Dempsey έρχεται το 2019 με μια νέα πρόταση να το φοράμε και, όπως διαβάζουμε στο Byrdie, ένα νέο microtrend φαίνεται μπροστά μας: ονομάζεται blushadow και το είδαμε στην εμφάνιση της Emilia Clarke στο MET Gala. 

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η Dempsey είναι να φέρνει το χρώμα του blush από τα ζυγωματικά στο πάνω βλέφαρο, χρησιμοποιώντας το και ως σκιά. Παρότι ως τεχνική δεν είναι καινούρια, η Dempsey βρήκε έναν τρόπο να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει μια μοντέρνα πνοή στο blush. 

Όπως είπε και η ίδια στη σχετική συνέντευξη, συνδυάζοντας το blush με τη σκιά όχι μόνο έχετε το πιο γρήγορο και εύκολο μακιγιαζ, αλλά αυτή η τεχνική "δένει" ολόκληρο το look του προσώπου σας. 

 

Bobbi Brown Por Rouge For Lips & Cheeks, Pale Pink

How to: 

Η Jillian Dempsey προτείνει να χρησιμοποιούμε κρεμώδη blush για αυτή την τεχνική γιατί είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή και πιο απαλά στο blending. 

Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλά σας για να απλώσετε ένα blush σε ροδακινί απόχρωση στα ζυγωματικά και στη συνέχεια ανεβάστε το χρώμα ψηλά στους κροτάφους και ελαφρώς στο πάνω βλέφαρο. 

Μετά, πάρτε ένα blush σε πιο ζωηρή απόχρωση και βάλτε μια πινελιά στα ζυγωματικά σας- έτσι θα αναδείξετε περισσότερο το χρώμα αλλά και θα κάνετε το πρόσωπο να φαίνεται πιο ζωηρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση