ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ballerina nails: Η νέα τάση που επιστρέφει

Το πιο κομψό και σοφιστικέ μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε.

Μαρία Καραμάνου

Για να συνοψίσουμε τις τάσεις στο nail art για τη νέα σεζόν σε δύο λέξεις: "κοντά" και "τετράγωνα." Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας. Ωστόσο, ορισμένοι διάσημοι επιλέγουν επίσης μια πολύ κομψή απόχρωση που είναι ιδανική για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, αναδεικνύοντας τα χέρια και τη φυσική ομορφιά. Αυτή η απόχρωση είναι τα "ballerina nails," τα οποία φέτος εμφανίζονται με τετράγωνο σχήμα και ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες, θυμίζοντας τα κλασικά pointe παπούτσια που χρησιμοποιούν οι μπαλαρίνες.

Επιπλέον, τα μεσαίου μήκους νύχια παραμένουν δημοφιλή, αλλά παρατηρούμε μια επιστροφή στα κοντά και φυσικά νύχια, τα οποία επιτρέπουν την εφαρμογή διάφορων αποχρώσεων, από τις πιο απαλές και ουδέτερες έως τις πιο έντονες. Το καλό είναι ότι δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και μπορείτε να τα φροντίσετε εύκολα και μόνοι σας. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το στυλ;

Το "ballerina manicure" αναφέρεται κυρίως στο σχήμα των νυχιών παρά στο χρώμα. Στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, οι διάσημοι επέλεξαν ένα χρώμα που ισορροπεί μεταξύ των "milky nails" και του "japanese manicure." Πρόκειται για το βερνίκι νυχιών Le Vernis 111 Ballerina από τον οίκο Chanel, με μια ουδέτερη, πουδρέ απόχρωση.

Για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρώμα, συνιστάται να εφαρμόσετε τρεις στρώσεις βερνικιού και στη συνέχεια ένα top coat. Η απόχρωση "ballerina" είναι ιδανική για τη μεταβατική περίοδο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, πριν αναλάβουμε τις πιο σκούρες φθινοπωρινές τάσεις στο μανικιούρ. Επιπλέον, αναδεικνύει το μαυρισμένο δέρμα από το καλοκαίρι, οπότε αυτή είναι η στιγμή να την δοκιμάσετε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση