ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Αυτό το makeup tip θα σας χαρίσει την πιο λεία επιφάνεια δέρματος

Θα κάνει το foundation σας να μοιάζει με δέρμα, αλλά στην καλύτερη εκδοχή του

Ριάνα Στυλιανού

Για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ, σημαντικό ρόλο παίζει το foundation που θα χρησιμοποιήσουμε, το χρώμα αλλά και το τελικό texture που θα αφήσει στην επιδερμίδα μας.

Η φυσικότητα σε ένα μακιγιάζ είναι το στοιχείο που θα κάνει γενικότερα την εμφάνισή μας πιο κομψή και περιποιημένη, γι΄' αυτο και εμείς σήμερα, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το απόλυτο makeup tip που θα κάνει το foundation σας να μυζάει σαν δέρμα, αλλά στην καλύτερη εκδοχή του.

Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, η πούδρα είναι το ιδανικότερο προϊόν για να δώσει ματ όψη στην επιδερμίδα μας.

Ωστόσο οι ειδικοί έρχονται και προτείνουν, να εφαρμόσουμε την πόυδρα πριν απλώσουμε το foundation μας, έτσι ώστε να ετοιμάσουμε την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ μας.

Gabrielle Henderson on Unspalsh

Οι κορυφαίοι makeup arists λοιπόν, προτείνουν translucent πούδρες που κάνουν το foundation να απλώνεται τέλεια, ξεκινώντας ουσιαστικά από το τέλος.

Αρχικά μπορείτε να απλώσετε μια μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια σας για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια εφαρμόζετε την πούδρα και στο τέλος το foundation, που θα έχει την ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σας.

Και κάπως έτσι λοιπόν, κάνουμε την επιδερμίδα μας να φαίνεται ματ, αλλά και ταυτόχρονα λεία με ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση