ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Αυτές οι δυο αποχρώσεις κραγιόν ταιριάζουν σε όλες μας

Δύο χρώματα που θα αναβαθμίσουν όλες σας τις εμφανίσεις.

Ριάνα Στυλιανού

Ποιες από εσάς είχαν προγραμματισμένη μία νυχτερινή έξοδο, δημιούργησαν το τέλειο μακιγιάζ, και όταν το ολοκλήρωσαν με κραγιόν... κατάστρεψαν την όλη εικόνα. Κάπου εδώ θα ψηλώσω το χέρι μου, γιατί αυτό μου συνέβη πολλές φορές, καταλήγοντας να φοράω απλά ένα lipgloss, καθώς δεν ήθελα να το ρισκάρω ξανά.

Εάν μπορείτε να κάνετε και εσείς relate στο πιο πάνω fact, τότε αυτό το άρθρο θα σας φανεί σούπερ χρήσιμο, έτσι ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να βάλετε και να ξεβγάλετε το κραγιόν σας ξανά και ξανά για να πετύχετε το επιθυμητό look.

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν γίνει, υπάρχουν δύο αποχρώσεις κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου χρώματος ματιών και μαλλιών.

Επομένως, εάν σας αρέσει να αναβαθμίζετε την εμφάνισή σας με την απόλυτη θηλυκή πινελιά, τότε δείτε τα color tones που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας.

Ο λόγος για το έντονο κλασικό κόκκινο χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, και ανάλογα με το γενικό μακιγιάζ, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Holly Broomhall (@hollybroomhall)

Το άλλο tone που αξίζει να επενδύστε για πιο neutral εμφανίσεις, είναι το γήινο καφέ κραγιόν, το οποίο θα ταιριάξετε με ένα smoke eye look με χρυσο-καφέ αποχρώσεις, ή σκιές όπως το έντονο μπλε, μοβ και ροζ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση