ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτά τα νύχια υιοθετούν οι Κύπριες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Eσεις θα αντλούσατε inspo από αυτή την εμπορική γιορτή;

Ριάνα Στυλιανού

Ο Ιανουάριος είναι από τους μήνες που πραγματικά νιώθεις και τις 31 του ημέρες. Φτάνουμε λοιπόν στο τέλος του και είμαστε πανέτοιμες να καλωσορίσουμε τον Φεβρουάριο, τον μήνα των ερωτευμένων, όσο κλισέ και αν ακούγετε.

Το highlight του δεύτερου μήνα της χρονιάς είναι αναμφίβολα η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου τα εστιατόρια ετοιμάζουν set menus για τα ζευγάρια που θέλουν να δειπνίσουν με ρομαντική ατμόσφαιρα, τα bars γεμίζουν με singles searching for love (or not) και οι κοριτσο-παρέες να απολαμβάνουν το Galentine's που διοργάνωσαν με glittery ποτά, γλυκά και τριαντάφυλλα να διακοσμούν τον χώρο τους.

Γενικά αυτή η εμπορική γιορτή, που αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να φάμε σοκολατάκια και να καθίσουμε στο σπίτι παρακολουθώντας ταινίες, σειρές κτλ, είναι το mood που έχουν πολλά κορίτσια αυτό το διάστημα, και αντλούν το inspo που χρειάζονται για το επόμενο nail appointment τους.

Δείτε ποια κορίτσια της μόδας έκαναν πολύ παρόμοια νύχια, για να αποτυπώσουν την αισθητική αυτής της μέρας μέσα από την ομορφιά. Πρωταγωνιστικός στοιχείο, εννοείται είναι η καρδούλα.

Στέφανη Μέρχι Ρούσου @stephanie.merhi

Χριστίνα Αργυρού @christinargyrou

Έλενα Λυσάνδρου @_elenaly


Γεωργία Νικολάου @georgia.nicolaou


Δέσποινα Άσπρου @despina.asprou

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση