ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αυτά είναι τα καταλληλότερα χτενίσματα για την νύχτα της Ανάστασης

2 χτενίσματα που θα «σώσουν» τα μαλλιά σας

Μαρία Σάββα

Ως γνωστό την νύχτα της Ανάστασης η πιο μεγάλη έγνοια των γυναικών όταν προφτάνουν στην εκκλησία για να λάβουν το Άγιο φως είναι το να έχουν μεγάλη προσοχή στα μαλλιά τους από τις λαμπάδες των διπλανών τους. Με την πιο κάτω λίστα χτενισμάτων που δημιουργήσαμε όμως, δεν είναι χρειάζεστε να αγχώνεστε για τα μαλλιά σας.

Πρώτο στην λίστα είναι φυσικά το slik bun. Ένα από τα πιο trendy up do’s τους τελευταίους μήνες είναι το εμβληματικό χτένισμα της Kendall Jenner το οποία εφαρμόζουν όλες οι γυναίκες. Τα βήματα είναι πανεύκολα! Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και στριφογυρίστε τα φτιάχνοντας ένα κλασσικό bun, αφήνοντας όμως λίγα από τα μαλλιά σας να εξέχουν.

@sherrymaldonadoreal Sleek bun with middle parting #kendalljenner#hairtutorial#hairstyle Tom's Diner - AnnenMayKantereit & Giant Rooks

Το δεύτερο up do που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι ένα από τα αγαπημένα της Kim Kardashian. Ένα messy bun με μια πανέμορφη πινελιά. Ο γνωστός κομμωτής Chris Appleton, μάς δείχνει ότι αρχικά πρέπει να κάνουμε τα μαλλιά μάς μπούκλες και στην συνέχεια να αφήσουμε δύο μικρά sections εκτός του χτενίσματος. Με ένα απλό clip μαζεύει τα μαλλιά σε ένα πανέμορφο up do, αφήνοντας μόνο λίγο από το μήκος τους να εξέχει.

@colorwow.hair @chrisappletonhair Shows us how to create the Kim K inspired updo using Color Wow’s Style on Steroids! #colorwowhair #hairtok #wowhairtok #celebrityhairstyle #updo original sound - Color Wow Hair
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση